Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumun yeni kuru alanı

ecemkoten

Bordo Bereli
Arkadaşlar turtle bank aldım o nedenle akvaryumun dizaynı tamamiyle değişti su seviyesini yükseltmek istiyordum. Yükseltebildim :) yorumlarınızı bekliyorum. (görsel olarak çok güzel olmadığının farkındayım ama önemli olan kullanışlı olması benim için)

mailto:/img826/6628/dsc0991j.jpg

mailto:/img508/2283/untghghghitled1.jpg
mailto:/img11/4608/dsc0992j.jpg
mailto:/img28/7038/dsc1006m.jpg
mailto:/img204/237/dsc1000se.jpg
mailto:/img14/5247/dsc1005b.jpg

Cvp: Akvaryumun yeni kuru alanı

çok güzel olmuş yanlız biraz daha yukarı kaldırmanız gerekmiyormu turtle bankı

evet çok haklısınız ama alışmaları için koydum. daha ilk bugün şuan bile çıkmakta tedirginlik yaşıyolar :) alıştıktan sonra dediğiniz gibi yükselticem :) teşekkür ederim :)

evet haklısınız alışma süreci var :)) ben turtle bank değilde turtle docks arıyorum bulamıyorum gerci şuanda akvaryumumun kuru alanı varda ilerde başka akvaryuma gecince düşünüyorum

turtle dock daha güzel bencede ama ikisinin üretici firması farklı. bu exo terra diye bi firmanın ve firma türkiyeyede dağıtım yapıyo turtle dockun firması yapmıyomuş. anca internetten falan bulunur sanırım. ama çok kullanışlı özellikle turtle dock

evet kaplumbağa büyüyünce suya çöküyor diyorlar turtle dock ama adamlar onunda yolunu bulmuşlar aparat ile hallediyorlar :D

türkiyede de üretilse şöyle şeyler :)

Bence gayet güzel görünüyor. Kapluşların oynayacağı birsürü süs ve yüzebilecekleri alan var. Elinize sağlık :)

Çok teşekkür ederimm :) Kuru alanı sevdiler baya artık yükselttim daha güzel oldu :) Bide yapma bitkileri parçalamasalar fena olmuycak :)

Benim için 1 tane turtle bank alıp kargolar mısınız? Ben de verdiğiniz banka hesabına kaç TL tutuyorsa atabilirim ya da telefonunuza bakiye filan atabilirim :S

İki gün sonra aynı petshopa gidicem eğer varsa hala tabiki ..

ecemkoten' Alıntı:
İki gün sonra aynı petshopa gidicem eğer varsa hala tabiki ..

Bide sanki sizdeki bank'ın boyutu ufak galiba. Orada büyükleri var mı bank'ların. Merak ettim bide fiyatıyla birlikte öğrenirseniz çok sevinirim.

fiyatlarını bende merak ediyorum.bakalım internetle aynı fiyat mı?

evet bendeki ufak boyutu. ben gidemedim ama bi arkadaşım gitti bi büyük boyu varmış. benim aldığım boy 30 tl diğeri 52 tl

dayanıklı olduktan sonra çok da pahalı değil aslında.güle güle kullanın :)

Pahalı degil mi arkadaşlar ya 80litre akvaryum fiyatına kuru alan alıyorsunuz

Pahalı gerçekten ama pahalı olmasının da bir nedeni var. Bu bahsettiğimiz malzemeler önde gelen markalardan biri olan Exo Terra'nın. Yani malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük açısından parayı hakediyor. Ama yine de bu ürünün en büyük dezavantajı yetişkin kaplumbağaları taşıyamaması.

Geri