Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

"Alcatraz"ın tavrı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuncomunco

Altın 5 Üye
RE: Ayın kabluşu

antifbyigit

Kabul ediyosanız ben başlatayim.

RE: Ayın kabluşu

alcatraz

Hayır sizin yarışma başlatmaya yetkiniz yok admin başlatır
ve modernatör değil bu 2. oluyor mesajdaki tüm hataları düzeltiniz.

Bu nasıl bir küstahlıktır!
Arkadaş gayet iyi niyetiyle ben başlatayım yazmış. Ağzına lafı tıkmışsın resmen!
Mod olmak insanları azmek aşağılamak değildir. Tavrınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Burası sanal bir platform. Klavye arkasına sığınarak başka kişiliklere bürünmeyin. Olgun davranın!

Alcatraz, şöyle bir cevap versen hoş olmazmıydı?

Yetkililer bu konuyla mutlaka ilgileneceklerdir. Siz zahmet etmeyin.
İyi niyetiniz ve ilginiz için teşekkürler. :)

Kesinlikle katılıyorum forumda gördükçe benide çok rahatsız eden bir konuya değinmişsin. Moderatörler her ne durumda olursa olsun diğer üyelere örnek olucak şekilde davranmalıdır. Ukalaca konusmalar ve azarlar gibi karşısındakini ezme çabalarıda bunu yapanın henüz daha moderatörlüğü bile sindiremiyecek kadar kendine güvensiz bir birey olduğunu ve sanal ortamda bu şekilde kişilik bulma arayışında olduğunu gösteriyor. Yazdıklarım tek bir şahsa has yazılmış şeyler değildir ve hakaret olarakta algılanmasın. Dediğim şekilde davranan moderatör veya her kim olursa olsun genel olarak ve psikolojik açıdan son derece iyi niyetle yaptığım değerlendirmeyi yazdım. Umarım bu tip şeylere rastlamayız artık forumda gezerken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri