Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alınık Orta veya küçük turtle bank veya dock

banyoterligi

Bordo Bereli
Şimdilik 33 litrelik bir akvaryuma sahip olduğum için geçici süre idare etceğini düşündüğümden küçük veya orta boy turtle bank i 0 almak istemedim. Akvaryum u büyüttüğümden en büyük boy alıp kaplumbağamın rahatını sağlamayı düşünüyorum.

Varsa az kullanılmış küçük veya orta(tercihen orta boy) iletişime geçmenizi istiyorum benimle. İzmir içi elden, diğer şehirler için kargo ile alabilirim.

Cvp: Alınık Orta veya küçük turtle bank veya dock

Galiba kücük geldiği için turtle bank veya dock u elinden çıkartmayı düşünen yok...

Ücretsiz bulabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü bu ürünler yüksek fiyatlara satılıyor.

Bu arada yazmayı unutmuşum. Ücretsiz değil, ücretli alıcam. Zaten alınık yazmamdaki amaç o. Ücretsiz istesem ücretsiz yazardım en başta :smile:

Geri