Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alınık ücretli/ücretsiz kaplumbağa -İZMİR-

banyoterligi

Bordo Bereli
Arkadaşlar dün bir petshopa gittim. Ölüm fanusunda 3-4 tane kaplumbağa vardı. Suları pis ve bulanıktı. Öylesine bakıyorlar hayvana ve hastadır aldığımda ölmesin diye almadım. İzmirde olupta yavru veya genç kaplumbağasını ücretli ücretsiz satmak isteyen olursa buraya yazabilir.

Cvp: Alınık ücretli/ücretsiz kaplumbağa -İZMİR-

Benim iki kaplumbağamı da petshopcu gerektiğin minik bir akvaryumda bakıyordu. Hemde 10 kapluş birden
Ben onları keyif için değil hayatlarını kurtarmak için aldım.
Sonra ıstıcı filtre gerekli şartları sağladım.

Ayrıca tedavi yöntemleri var . Forumu dolaşırsanız görürsünüz.

Keyfine uyacak değiliğz derken ? Önce hitap şeklinizi düzeltin sonra sizi kaide alayım.

Ben diyorum ki hayvanları beğenmemezlik yapıp ölüme terk etmeyin.
Onlar hasta olmasalar bile orda 1-2 ay sonra ölebilirler.
Biz onları en iyi şartlarda bakıp doğal ortamlarında hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz.
Bu arada forumda sahiplendirme bölümünde bir çok kaplumbağa var. Ordan bakabilirsiniz

onurass' Alıntı:
Ben diyorum ki hayvanları beğenmemezlik yapıp ölüme terk etmeyin.
Onlar hasta olmasalar bile orda 1-2 ay sonra ölebilirler.
Biz onları en iyi şartlarda bakıp doğal ortamlarında hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz.
Bu arada forumda sahiplendirme bölümünde bir çok kaplumbağa var. Ordan bakabilirsiniz

Anlıyorum ama sonuçta canlı hayvan satışı yapanlar petshopcular. Ayrıca sizde madem su kaplumbağanızı en iyi şartlarda da baksanız doğadaki gibi bakamazsınız. Doğaya salıverin madem öyleyse.

Ben gittiğim petshoptan almadım çünkü kısa zamanda kaybettiğimden çok üzüntü duyucam. Ben buraya ücretli - ücretsiz izmir ilanımı yazdım. Dileyen olursa beni bulur. Zaten bir kaç gün içinde diğer petshopculara bakıp alıcam. Kimse alcağı hayvanın hastalıklı vs olmasını istemez. dipnot!

onurass' Alıntı:
Sen keyfine uyacak değiliz.
Benim iki kaplumbağamı da petshopcu gerektiğin minik bir akvaryumda bakıyordu. Hemde 10 kapluş birden
Ben onları keyif için değil hayatlarını kurtarmak için aldım.
Sonra ıstıcı filtre gerekli şartları sağladım.

Ayrıca tedavi yöntemleri var . Forumu dolaşırsanız görürsünüz.

1)kimseye böyle hitap edemesssin biz senin askerlik arkadaşın değiliz
2)pet shoptakileri almaması gayet doğal bir şey hayvan tedavi etmek göründüğü kadar kolay bir iş değil hem maddi hem manevi siz buna asla karışamassınız
ayrıca bende bir kaplumbaga var 12.5 cm dişi yaklaşık 1 yıldır bende düşünürsen ö.m atarsın

Duygusal yaklaşıp arkadaşımıza kırıcı sözler sarfedilmiş. Kötü niyetli değil ama esas hak edenlere bunları söylemek daha doğru.

Hayvanseverlik net olarak sorumlu olduğunuz canlıyı en iyi şekilde bakmak ve her şeyini tam temin etmekle olur. Bilinçsiz bir çok besleyen yada hiç düşünmeden alıp sahiplenmek isteyen kişilere veya para için kötü koşullarda satış yapan pet shoplara bu tarz dersleri vermek daha uygun. Çoğumuz ne diyoruz kaplumbağa alırken; hareketli olmasına, gözlerinin şiş olmamasına, kabuk sertliğine ve deformasyon durumuna vs bakarak alın.

Daha çok hayvanı kurtarmaya çalışmak tabiki bu anlamda fazlaca övgü alır. Bende şahsen takdir ediyorum. Ancak sağlıklı bir hayvan alıp onu mümkün olduğunca kusursuz besleyende bir hayvanseverdir.

Onurass adlı biraz uygunsuz bir konuşma tavrı sergilemiş...

onurass adlı üye bence konuşma tavrını değiştirmeli kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok

benimle aynı görüşte olup, destekleyen herkese teşekkürler.

Geri