Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Alt kabukta pembelik

Vetch

Bronz 5 Üye
Merhaba,
Bu kaplumbağa bugün elime geçti. Çok hareketli ve iştahlı sürekli yem istiyor. Neredeyse hiçbir akciğer enfeksiyonu belirtisi yok. Sadece kabuğunun altındaki pembe bölgeleri farkettim. Bir resim koyuyorum, resim net görünmesede ama pembe olan yerler seçilebiliyor. Ben en iyi şekilde yaşaması için tüm ortam özelliklerini sağladım lakin dediğim gibi daha önce nasıl yaşadığı hakkında bir fikrim yok.

Sorum şu, tek başına pembe kabuk akciğer enfeksiyonu belirtisi midir?

b0fch.jpg

Cvp: Hastalık

Başka hastalık belirtisi olmadığında tek başına pembelikle akciğer enfeksiyonu diyemeyiz. Bazen hiç bir sorunu olmayan kapluşlarda da pembelik olabiliyor.

Benim bir kaplumbağamında altı bu renk ve gayet sağlıklı. Yan yüzeme, dibe batamama yada dipten çıkamama veya kuru alanda hapşurma belirtileri yoksa sorun yoktur.

Cvp: Alt kabukta pembelik

Cevaplar için çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum.

Geri