Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

alyanak ve akciğer enfeksiyonu

turtle..

Altın 4 Üye
iyi akşamlar arkadaşlar,uzun zamandır foruma giremiyordum.Bu süre içinde alyanağın hastalığı devam etti,bir süre yem yemedi evde antibiyotik tedavisi uyguladım fakat işe yaramadı,daha sonra kendiliğinden yem yemeye başladı fakat hiç kilo almadı kolları,ayakları iyice zayıfladı ve boğazı kızarır gibi derisi incelir gibi oldu :/ bende geçen hafta veterinere götürdüm.akciğer enfeksiyonu olduğunu tasdikledi ve antibiyotik ve multivitamin+antibiyotik karışımı verdi ve 5 gün kullanmamı söyledi.5 gün kullandım ve bugün akvaryuma geri koydum alyanağı ; fakat hiç bir değişiklik gözlemleyemiyorum iyileştiğine yönelik.Sorum şu ki;bir hafta kadar ara verip tekrar ilaç vermeli miyim? yada zamanla kendini toparlar mı ?huysuzum öldü bununda ölmesini istemiyorum :(

Cvp: alyanak ve akciğer enfeksiyonu

geçmiş olsun , bu konularda fazla tecrubeli deilim

Cvp: alyanak ve akciğer enfeksiyonu

Veterinere tekrar danışmanızı öneririm. 2 gün daha uzatabilir. Verdiği dozu vs o daha iyi bilir. Sabah arayıp durumu izah ederseniz bir yol gösterebilir.
Geçmiş olsun.

Geri