Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

amazon.com'dan compact uv-a/uv-b lambalar

keratakerata

Gümüş 3 Üye
Herkese merhabalar,
Daha önce bir konuda bahsettiğim gibi UV-A/UV-B kompact lambamı amazon.com'dan sipariş etmiştim. Fiyat olarak Türkiye'deki fiyatlarla arasında uçurum var: amazon.com fiyatı 10$ + 14$(shipping): 24$ = ~40TL. Türkiye'de 80-90TL'ye satılıyor.

Aldığım ürün şuydu:
http://www.amazon.com/gp/product/B00101JI2Y/ref=oh_details_o00_s00_i00

1 Şubat'ta sipariş verdikten sonra i-parcel diye bir firmadan mail aldım. TC kimlik numaramı istiyorlardı. Amazon.com'la görüştüm ve güvenle onlara bu bilgiyi verebileceğimi söylediler. TC kimlik numarası şu yüzden gerekiyormuş: 28 Ocak 2010 tarihli gümrüklerle ilgili yasa değişikliği ile Türk vatandaşları yurtdışından online alışverişlerinde yılda en fazla 5 parça alabiliyorlarmış. Gümrükte bunun kontrolü için taşıyıcı firma olan i-parcel'e TC kimlik numaranızı veriyorsunuz. Bu bilgiyi verdikten sonra ürün yola çıktı ve 7 Şubat tarihinde Ankara'da ve gönderime çıkarıldığı bilgisini aldım (siteden online olarak ürünün nerede olduğunu takip edebiliyorsunuz)

Uzun lafın kısası herkese tavsiye ederim.

Cvp: amazon.com'dan compact uv-a/uv-b lambalar

Hemen sipariş geçiyorum haber bekliyordum bende sizden :)

Bu lamba hem ısıtma hem de uvb olarak mı kullanılıyor?

hem uva hem uvb veriyor ama ısı verdiğini sanmıyorum

40 tlye gayet uygunmus.toplu vermek lazım aslında sayet shipping ucreti degismiyorsa.

bir miktar artıyordur ama iki katına çıkmıyordur bence..

Küçük bir güncelleme : Bugün sorunsuz şekilde teslim aldım lambayı.

amazonla geçen yıl konuşmuştum sadece kitap ve cd yolluyorlardı demek artık bunları yollamaya başladılar hayırlı olsun gerçekten ucuza almışsınız

Geri