Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arkadaşlar ilgili konuyu tamamen sildim.

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar konuya geç müdahele ettiğim için özür dilerim. Fakülteden daha yeni geldim. Neler olmuş neler? Ben konuyu tümden silmek istemedim. Ama o kadar çok küfür varki hepsini silmek zorunda kaldım. Ahmet bey, bu aralar siteyle fazla meşgul olamayacağını bildirdi. Size de söyleyim dedim.
Bilgilerinize...

Cvp: Arkadaşlar ilgili konuyu tamamen sildim.

İnşallah başımıza daha büyük bir şey gelmez yokluğunda.Hoş gelecek geldi ya neyse... Müdahale için teşekkürler.

Dediğim gibi bende 24 saat PC başında olamıyorum. Bazı günler tüm gün fakültedeyim. Ayrıca diğer modlar da yoklar işleri varmış. Tek başıma kaldım. Kusura bakmayın tekrar.

neyse teşekkürler tekrar,bütün moderatörlerin aynı anda işi çıktığına anlam veremiyorum ya,neyse sorun halloldu...

Ama maalesef dediğim gibi. Yoksa size bir yalan borcum yok benim :)

Biliyorum tabii ki neden olsun :) Sözüm başka yere :)

Şahsım adına Yeşim Hanım'dan ve siz üyelerimizden özür dilerim. Ben de iş yerinde olduğum için pek sık kontrol edemiyorum. Bir daha böyle bir şey yaşanmaması için elimden geleni yapacağım...

Yeşim abla bende bu aralar giremedim ne olmuş forumda.

Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum Çağrı bey.İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız...

Anlıyorum sizi Çağrı bey. Sonuçta siz de çalışıyorsunuz. 24 saat PC başında olamazsınız :) Bu durum irademiz dışında gerçekleşti. Arkadaşlardan özürdileriz :)

Yiğitcim mesajda belirttiğim gibi hiç hoş olmayan sözler söylenmiş ağza alınmıycak türden. Ben de banladım o kişiyi ve yorumları da tamamen sildim.

antifbyigit' Alıntı:
Yeşim abla bende bu aralar giremedim ne olmuş forumda.

Sormayın hiç :) Facebook'taki ergen kavgaları deyim,siz anlayın :)

Seni kastetmiyorum.Banlanan arkadaş ergen ergen yazı yazıyordu :S

Geri