Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arkadaşlar kaplumbağamın boyu normal mi

StarLineR*

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Kaplumbağam 9 veyatta 10 aylık boyu normalmi sizce ?
boyunun belirli olması için Sera raffy yeminin yanında çektim. Bilgisayarımın kamerası kötü biraz kusura bakmayın .mailto:/photo/my-images/215/resim004tv.jpg/

mailto:/photo/my-images/215/resim004tv.jpg/

http://tinypic.com/r/14kfpy1/6

6

ARkadaşlar çok özür diliyorum bir türlü beceremedim şimdi oldu sanırsam

Cvp: Arkadaşlar kaplumbağamın boyu normal mi

Boyu ufak kalmış. Nerede bakıyorsunuz ?

BNİMKİ İLE NERDEYSE AYNI BOYDA VE BNİMKİ 3 AYLIK.

Lütfen o plastik kaplarda(Ölüm faunusunda) baktığınızı söylemeyin :(

çok ufak kalmış 7 cm fln olması gerek bence.

Arkadaslar Cevap Yazamadım Kusura Bakmayın. Tabikide Fanusda Bakmıyorum. 50x25x25 akvaryumum var. Isıtıcım da Var filtrem yok ama 2 gunde bir değiştiriyorum.Kuru alanım var. Işık da var .Bilinçsiz Değilim. İlk aldıgımda fanusta kalıyordu.Simdi Sadece Güneşlenirken :33: . 3 aylık kaplumbağa bu boyda olmaz. Ben 2 aylık kaplumbağa aldım petshopta ısıtıcı filtre kuru alan dev gibi akvaryum var boyu miniminacık . Yani Kısacası kaplumbağma iyi bakıyorum ama nedense boyu küçük :S .

Fİltre alın mutlak gereklidir.
Suyu asla tamamen değiştirmeyin.
Sadece %20 su değişimi yapın.

Filtre alcam da kışın para biriktirmem gerekiyor. Daha annem fln para vermez :D. Ortlama kaç watt ısıtıcı gerekir bilginiz varsa soylermsiniz?

Geri