Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

arkadaşlar kapluşum için kuru alan yapıcam yardım edermisiniz

yağız

Bronz 4 Üye
kaplışuma kuru alan yapcam ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım edermisiniz:59::59::59:^^^^

Cvp: arkadaşlar kapluşum için kuru alan yapıcam yardım edermisiniz

İstersen hazırda alabilirsin kendinde yapabilirsin. Petshoplarda Turtle bank adında benimde kullandığım bir kuru alan satılıyor. Bunun dışında mango kökü gibi çeşitli kuru alanlar mevcut. Fakat Turtle bank dışında birşey alırsan su seviyesini yüksek tutman çok olur.

Burdaki kuru alan Turtle Bank :

mailto:/forum/Konu-yeni-resimlerle-geldik.html

Bunun dışında eğer kendin yapmak istersen verdiğim linklerde çeşitli örnekler mevcut :

mailto:/forum/Konu-yen...-4613.html
mailto:/forum/Konu-buy...enden.html
mailto:/forum/Konu-des...ismam.html
mailto:/forum/Konu-201...nimiz.html
mailto:/forum/Konu-bu-...-alan.html
mailto:/forum/Konu-ple...ekani.html
mailto:/forum/Konu-kur...ikler.html

Eğer akvaryum silikonu kullanırsanız kuru alan yapmanız çok kolaylaşır bence. cd kabı veya akvaryuma göre kestireceğiniz iki cam parçasını birini düz birini eğimli olacak şekilde akvaryuma yapıştırın, üzerine de halıkaydırmaz örtebilirsiniz. Resimlere bakarsanız ne demek istediğim daha net anlaşılabilir.

tşk ederim tübidik

Ecem Hanım'ın verdiği linklere göz atın, açıkça anlatılıyor orada.

Geri