Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arkadaşlar turtime yeni eş almayı düşünüyorum ama :(

can_man

Bronz 3 Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 2 yaşında bir kaplumbağam var olduk güçlü obez ve dominant yanına arkadaş alınca çok fena saldırdı başka bi yere aldım arkadaşını öldü dayanamadı çok pişmanlık çektim sizce ne yapmalıyım ona arkadaş bana da yeni bir arkadaş lazım yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum ;)

Cvp: Arkadaşlar turtime yeni eş almayı düşünüyorum ama :(

can_man' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 2 yaşında bir kaplumbağam var olduk güçlü obez ve dominant yanına arkadaş alınca çok fena saldırdı başka bi yere aldım arkadaşını öldü dayanamadı çok pişmanlık çektim sizce ne yapmalıyım ona arkadaş bana da yeni bir arkadaş lazım yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum ;)

Bende sizin gibi yanına bir arkadaş almıştım ve aynı sizinki gibi saldırmaya başladı bu nedenden dolayı şuan teraryumlarını ikiye bölümüş durumdayım. Ayrılsakta beraberiz dizisindeki gibi durumumuz :) Eğer yalnızlıktan hoşlanıyorsa huzurunu kaçırmayın derim ama ille alacaksanız aynı boyutlarda ve aynı cins almaya çalışın :)

Bence almayın :)

aynı boyutta bulmam imkansız akvaryumum çok küçük 2 ye ayrılırsa büyük olan isyan çıkarır ısırır beni :D

can_man' Alıntı:
aynı boyutta bulmam imkansız akvaryumum çok küçük 2 ye ayrılırsa büyük olan isyan çıkarır ısırır beni :D

o zaman hiç huzuru bozmayın bence :D

Geri