Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

aşırı hareketli

beremi

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar kaplumbağalarımdan bir tanesi sürekli hareket ediyo beni görür görmez cama yapısıyo çırpınıyo bu durumdan rahatsız olmaya başladım :D kuru alandayken bile beni görünce suya atlayıp çırpınıyo. Onu öyle gördükce vicdanım sızlıyo yemek vermek zorunda kalıyorum akvaryumun camına beni görmemeleri için bir şey koyabilir miyim ? doğru olurmu sizce ?

Cvp: aşırı hareketli

Hayvancık sana alışıyor işte, seni artık tanıyor senden yem geleceğini filan biliyor. Bu tip durumlarda onlara hangi sebeple olursa olsun yaklaşmaya kalktığında senden kaçmayacaklardır. Bence bu iyiye işaret buna benzer bir konu dün açıldı oradaki yorumlara da bakabilirsin

Hayvanun alismasi iyi sen normal beslenmenin disina cikna fazladan yemek daglik sorunlarina yol acabilir bence bir sey koyman gereksiz olur benimkiler de ayni anlattigin gibiler

Cvp: aşırı hareketli

Dün ayni konuyu ben acmistim :D cok fenalar ya suyun icinde deli gibi cirpiniyorlar bende dayanamayip birer tane yem veriyordum artik vermiyorum sende verme yaklastiklarinda beni anliyorlarmis gibi seviyorum konusuyorum onlarla :)

Yem beklentisi içinde. Normal bir durum. Diğeride zamanla aynısını yapar.

Geri