Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Atman şelale filtre 900lt(HF-0800)

gizemli_kiz19

As 4 Üye
sponsorumuzdan bu marka şelale filtre aldım.Alırken boyutları çok büyük gibi durmuyordu ama taktığımda kapak kapanmadı ve firar etmek istediler.ayrıca dibine inen boru kısmı kısa geldiğinden su çekmiyor.Akvaryumu ağzına kadar su doldurmam gerekiyor.Onu da yapamıyorum.Sizce ne yapmalıyım?geri de veremiyorum.Kuru alanı da değiştiremem.

Cvp: Atman şelale filtre 900lt(HF-0800)

boru kısmına boru ekleyin sıkıntı ortadan kalkar uzatme aparatları oluyor genelde içlerinde ama belkide o markada yok

bütün parçalarını taktım ama bir tane en üste takılan çanak gibi olan var.suyun onun boyunu geçmesi gerekiyor.O da imkansız.Başka da boru bulamıyorum ona uygun.Bulsam da bu sefer benimkiler atlıyor.

mesafe tam olarak ne kadar kaldı suya ? ölçü veya resim olarak gösterirseniz ona göre size öneri yapalım

ürünü neden geri veremiyorsunuz? size uygun olmadığını söyleyip size uygun olanla değiştirin yada iade edin çaresini bulamassınız TÜKETİCİ HAKLARI bunu size sağlıyor.

Şelale filtrelerde genelde su borusunun uzunlugu ayarlanabiliyor o markadada olması gerek

ürünü suya değidiği için geri veremiyorum.bir kez bile suya girmemiş olması gerekiyormuş...10 cm falan herhalde.kuru alan için 15 cme yakın boşluk bırakıyorum akvaryumda.

bakın boruya elektrik tesisatcılarının kullandığı borudan ekleyin orjinal parcası gibiymiş durur :)

Merhabalar ,

Akvaryum ölçüleriniz ne acaba ? Birde memnunmusunuz flitreden .Resim gönderebilirmisiniz.

Teşekkürler.

Geri