Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Balıkla yaşar mı?

bitmesin

Yeni Üye
bir sorum olucak benim sanırım 1.5 yaşlarında küçük bir kapluşum var bugün bir tanede kapluşumla aynı boyutta zebra balıgını öldürmek üzere olan arkadaşımdan balıgı aldım fakat ikisini aynı akvaryumda beslesem bir sorun olurmu?yani kapluşum balıga zarar verirmi

Cvp: balıkla yaşar mı

Maalesef bunu daha önce çok deneyen oldu, birlikte yaşamalarına imkan yok. Yerler, yemese dahi yüzerken tırnakları çarpsa yine balıklarınız zarar görür.

ben de bugün 7 tane balık almıştım :D

Forumda bir konuda şu resmi gördüm, akvaryum biraz büyükse ortadan ayırabilirsiniz sanırım.

mailto:/forum/attachment.php?aid=1170

Kırmızı yanaklar doğası itibari ile avcı hayvanlardır ve balıklar onların doğal beslenme düzeninin bir parçasıdır.
İmkan buldukları anda balıklara zarar verme ihtimaller çok yüksek.
Bunun için ayrı akvaryumlar öneriyoruz.

Şu anda 3 tane kapluşumla beraber ( 2 tanesi büyük 1 tanesi bebek ) 1 tane vatoz bakıyorum vatoz balığı hem sert pullu hemde çok hızlı oldugu için bir sorun çıkmadı şimdiye kadar hatta bazen noktayı (vatoz) edinin kabuğunu temizlerken görüyorum , inş ilerdede böyle giderler hiç sanmıyorum ama olsun zaten öyle birşey olursa hemen onları ayıracağım.

Geri