Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!gazoz' Alıntı:Benim kapluşum gibi akciğer enfeksyonu olmuş sanırım
gazoz' Alıntı:eğer oyuncak ördek gibi cik cik ses çıkıyorsa öksürüktür. Ve bu sesleri duyuduğunuzdan eminseniz kesin enfeksiyon geçiriyor. Ben onadron simple göz kulak enf. damlasını günde 2 kere yemine damlatarak veriyordum. Öksürük, hapşırık ve pembeleşme gitmişti. 1 ay ara verdim şimdi devam ediyorum, yan yüzme sorunumuz devam ettiği için... Sizde onadron kullanabilirsiniz. Hiç bir değişiklik olmazsa antibiyotik tedavisi gerekir.
berkcam97' Alıntı:Bence ağzını arada açıp kapaması normal,baloncuk çıkarmasıda ama forumdaki akciğer enfeksiyonu ile ilgili konulara bakarsanız cevabı bulursunz.Alt kabukta pembelik var mı bakın birde.
Tabiki akvaryumda bakmıyorsanız veya akvaryumda ısıtıcınız yoksa hasta olma olasılığı yüksek.