Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bant kaplumbağaya zarar verir mi ?

Virulence

Gümüş 2 Üye
Arkadaşlar suyun içinde bir şeyi bantlamak zorundayım doğal olarak suyun içinde kalıyor bu bant suya ve doğal olarak kaplumbağaya zarar verirmi? yapışkan ve kattı maddeli bir şey sonçta. emin olamadm ama?

Zararı olacağını düşünmüyorum. Ancak ıslanan bant uzun ömürlü olmayacaktır.

Elinizde olduğu kadar akvaryum için üretilmiş veya canlılara zarar vermeyen yapıdaki malzemeleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Kullandığınız bantın içeriği konusunda fikrim olmadığı için net bir şey söylemem imkansız.

Valla biz bile o kadar plastik ve kimyasallarla yaşıyorsak bu canlılar haydi haydi yaşar alt tarafı bir bantsa söz konusu düşünme bas suya gitsin ölümünün banttan olmayacağı kesin...

Bant yerine akvaryum silikonuyla yapıştırın.Kuru alanı mesala silikon ile yapıştırmak gerekir.

Bant zarar verir diye düşünüyorum onun yerine akvaryum için özel üretilmiş malzemeleri kullan manızı tavsiye ederim.

Ben 502 yapıştırıcısıyla yapıştırdım ama suya dayanmadı.parça parça soyulup suya düştü.O bile zarar vermediyse banttan hiç bir şey olmaz bence.;)

Bant hadi neysede bana göre sıvı yapıştırıcı kullanımı iyi değil.

alcatraz' Alıntı:
Bant hadi neysede bana göre sıvı yapıştırıcı kullanımı iyi değil.

Bir daha hayatta kullanmam zaten.Hem zararlı hem ellerim birbirine yapıştı çıkarana kadar canım çıktı hem de tutmuyor.Soyulup soyulup suya düşüyor.

Geçici olarak bant kullanıcam zaten sonra bir çaresine bakacam. 2 gün oldu bant suya dayandı çözülme yok hala :D şaşırdım..

Ben de şaşırdım.Benim elimden 1 saatte çıkan yapıştırıcı suya ancak 1 gün dayandı.Bant deneyeceğim şimdi.

Yok canım hiçbirşey olmaz ne olacak :D

Tamamen büyük harfle mesaj yazmak yasaktır/tubidik

Lütfen mesajınızı kurallara uygun şekilde düzenleyin.Konuyu veya mesajı bağırmak anlamına geleceği için tamamen büyük harfle yazmak yasaktır.

Geri