Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

bay bay arkadaşlar

cingöz

Gümüş 5 Üye
meraba arkadaşlar sizden ayrılıyorum ayrılıyorum derken yaza kadar bunun nedeni SBS adı verilen bir sınav biliyorsunuz biz 8 ler son SBS cileriz düşünüyorumda eskileri kaplumbağa bakmadan önce forumları gezerken diyorlardı:kaplumbağa akvaryumda bakılır bildiğiniz dalga geçiyorduk cahillik işte sonra anladımki gerçekmiş babama annem e yalvara yalvara bir akvaryum aldırdım :smile: sizin sayenizde size bana öğrettikleriniz ve arkadaşlarımıza öğrettiklerimiz adına size teşekkür ediyorum özellikle başımızda ahmet bey gibi bir yönetici var moderatörlerimiz çok bilgili çok çılgın bazı üyelerimiz hala bilgisiz olsada onlara öğretmeye çalışın ve son olarak ölen kaplumbağa sahipleri adına başsağlığı diliyorum ve sözlerime son veriyorum not:beni arasıra kaçamak yapıp forumda görebilirsiniz ama aktif olmayacağım iyiakşamlar

Cvp: bay bay arkadaşlar

Kolay gelsin size derslerinizde başarılar dilerim :)

Başarılar diliyorum. Yaza görüşebilmek dileğiyle..

Ben kurtıldum sbs den :D umarım yılın sonunda gülen taraflardan olursunuz :D Ben sbs den sonra gülüp istediğim okula gittim ama şimdi ağlıyorum 9. sınıfın dersleri çok zorladı beni umarım siz zorlanmassınız

şimdiden bol şans ve başarılar diliyorum..

Sbs dediler buyuttuler herseyi birakmisim hatta 5 senelik yuzme sporumu bile ben ilk sbs girenlerdenim .

Başarılar dilerim. Arasıra yapacağın kaçamaklarında akvaryumun fotolarını koyabilirsin inşallah :D

Başarılar size. Tekrar aramızda görmek dileğiyle :)

Geri