Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bazı üyelerin(ben dahil) imzasındaki "1.0.0 Trachemys Scripta Elegans" ın anlamı :)))

kubrabekmez

SKF Delisi
Bilmeyen üyelerimiz vardır diye yazıyorum bunu . :) öylesine aklıma geldi yazayım dedim. Öğrendikten sonra isteyen herkes imzasına yazabilir ve biz kimin hangi cinste kaç tane hangi cinsiyette kaplumbağası olduğunu anlayabiliriz.

Gördüğünüz üzere mesela benim imzamda 1.0.0 diyor. Buradak üç hane var. İlk hane erkek anlamındadır, ikinci hane dişi, üçüncü hane ise cinsiyeti belli değil anlamındadır. Numarada da tahmin ettiğiniz gibi kaplumbağanın sayısıyla ilgilidir. Benimkisi 1 tane erkek.

Mesela 1 dişi 3 erkek 2 tane de cinsiyeti belli olmayan kaplumbağanız varsa ve hepsi kırmızı yanaklı singapursa şema şudur:

3.1.2 Trachemys Scripta Elegans (Yanına da kaplumbağa adı.. MEsela cinsleri farklıysa önce latince ismini yazıyoruz bu üçlü hanenin yanına sonra da ismini sonra da diğerlerini aynı şekilde latince cins ismini ve kendi ismini yazıyoruz bu kadarcık.. Kolay gelsin.:cool:

Cvp: Bazı üyelerin(ben dahil) imzasındaki "1.0.0 Trachemys Scripta Elegans" ın anlamı :)))

Güzelmiş şifre gibi.

Cvp: Bazı üyelerin(ben dahil) imzasındaki "1.0.0 Trachemys Scripta Elegans" ın anlamı :)))

0.0.1 Trachemys Scripta Elegans oluyor o zaman benimki teşekkür ederim ben de bunu merak ediyordum :D

KırpıkKurabiye' Alıntı:
0.0.1 Trachemys Scripta Elegans oluyor o zaman benimki teşekkür ederim ben de bunu merak ediyordum :D

Evet bu konu da böylece aydınlanmış oldu. Zamanında ben de sitedeki bilgili başka bir üyeden öğrenmiştim yurtdışındaki kaplumbağa sitelerinde öyle yapılıyormuş

Ben şifreyi çözemedim benimki ne oluyor. :D

aydınlatma için çok çok teşekkürler:Dbeni de şifrelendir:D 2çocuğum var :D biri 5.5 diğeri 4.5 cm:D cinsiyetleri belli değil:)

Böyle bir konu vardı dıye hatırlıyorum çok eski oldugu için gözden kaçmış olabilir :) Teşekkürler bilgi için

Furkan ben de konuyu aradım bulamayınca yeniden açtım merak edenler olmuştur belki diye. Çünkü benim dışımda bir üyenin daha imzasında buna rastladım.

Yağmur seninkisi:
0.0.2 Trachemys Scripta Elegans ųɱųŧ & ɱïҡɱïҡ

Yiğit senin büyük ihtimalle 0.1.0 Trachemys Scripta Elegans Serkan ama şimdilik emin olmadğımız için sana 0.0.1 Trachemys Scripta Elegans Serkan diyelim

size çok çok teşekkür ederim :d çok cici olduk:D

Benimki ne oluyor 1 tane cinsi belli olmayan kapluşum var.

antifbyigit' Alıntı:
Benimki ne oluyor 1 tane cinsi belli olmayan kapluşum var.

kubrabekmez' Alıntı:
Yiğit senin büyük ihtimalle 0.1.0 Trachemys Scripta Elegans Serkan ama şimdilik emin olmadğımız için sana 0.0.1 Trachemys Scripta Elegans Serkan diyelim

Geri