Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beş Kaplumbağa

Virzone

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar benim şu an 5 tane kaplumbağam var. Ama son günlerde endişelenmeye başladım. Çünkü onlar büyüyünce bakılmaları zor mu olur diye düşünüyorum. Ama kendime ben bakabilirim diyorum yanlız o imkanı KOSKOCA 5 KAPLUMBAĞA için sağlayabilir miyim acaba ? Şu an hiç bir sorun yok. Her şeyleri tam. Sıkıntı yok. Fakat ilerisi ?

ılerısı ıcın 500 lıtrelık bır akvaryum gerekıcek. ve ona gore de ekıpmanllar

Ilerisinde her bir kaplumbaga icin 100 lt alan gerekecek . Bes kapl. 500 litrelik bir akvaryum . Tank gibi bisey olacak sanırım . 5 kaplumbaga gercekten fazla . Ileride bakamayacaksan daha fazla alismadan bazılarını sahiplendirebilirsin.

Cvp: Beş Kaplumbağa

:'( Ama iyi bakabilecek birilerini bulmam lazım. Yoksa içime sinmez ki.

Cvp: Beş Kaplumbağa

Bence 3 tanesini ver, 2 tanesiyle devam et beslemeye. Şimdiden sahiplendirmek istediğine dair bilinçli insanlarla görüş, onlar büyüyene kadar illaki bir alıcı bulursun.

Bugün petshopa gittim, oradaki adam bu konuda oldukça bilinçliydi. Sırf bakamıyorlar diye kaç kişinin elindeki kaplumbağayı satın almış zorla :) Kaplumbağalarım ne durumda diye merak etmek istemiyorsan böyle birilerini bulman gerek.

Şu anki akvaryum hacmi ve hayvanların kabuk boyları nedir?

Geri