Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beyaz lekeler

assk

Yeni Üye
Merhaba kaplumbağamın kabuğunda beyaz lekeler çıkmaya başladı yaklaşık 1 ay önce. Arada sofra tuzuyla kabuğunu ovalıyorum ve bir miktar azalttığını gözlemliyorum ama tamamen geçmiyor. Kuru alanı var, çok büyük olmasa da fanus değil akvaryumda kalıyor. Yemlerini buradan araştırarak temin ettim yani kaliteli beslenmesine de dikkat ediyorum. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim😔🙏

Merhaba kaplumbağamın kabuğunda beyaz lekeler çıkmaya başladı yaklaşık 1 ay önce. Arada sofra tuzuyla kabuğunu ovalıyorum ve bir miktar azalttığını gözlemliyorum ama tamamen geçmiyor. Kuru alanı var, çok büyük olmasa da fanus değil akvaryumda kalıyor. Yemlerini buradan araştırarak temin ettim yani kaliteli beslenmesine de dikkat ediyorum. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim😔🙏
Fotoğraf eklerseniz daha hızlı ve net sonuca ulaşabilirsiniz

Akvaryumu kaç lt?

Kullandığınız yem markaları neler?

Hayvanın fotoğrafını atın kurı alan yetmez ısıtıcı lamba almazın gerekiyor 40-50v halojen veya armut ampul alın kuru alana doğrultun

Geri