Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

beyaz su altı lambası kullanılır mı

samet52

SKF Delisi
merhaba su altı lambası kullansammı arkadaşlar beyaz düşünüyorum akvaryumunun içi de daha güzel görünür sanırım beyaz ışıkta

bu lambaların bir zararı var mı

Cvp: beyaz su altı lambası kullanılır mı

Bence su altı lambalarına boşver ben kullanmıştım 1 saat sonra ısınıyor haliyle suyuda ısıtıyor birde görüntü olarak kötü oluyor direk gözüne geliyor. led ışık alabilirsin hem çok az enerji harcıyor tüm gün açık bırakabilirsin bile hemde gayet güzel başarılı bir çok rengide var. bir araştır derim.

Eğer tankınızda büyük bir ipek bitki varsa ortasına loş bir ışık koyabilirsiniz. Görsel olarak oldukça iyi duracaktır. Ama geceleri kapatmanız gerekir

yeni bir akvaryuma geçicem onun için araştırıyorum malzemeleri yavaş tavaş 2-3 gün için sipariş vericem , ipek bitki de olucak acaba bana bir link atabilirmisiniz hangi lamba konusunda yardım olabilecek

Juen pette ışıklandırma bölümünde su altı lambaları var onlardan kullanabilirsiniz. Ben eski tankımda siyah olanını kullanıyordum gayette memnundum

hemen bakıyorum teşekkürler

Bencede guzel duracaktir. Ben mavi dalgic lamba kullanmistim. Gayet guzel bir hava katiyor :)

Geri