Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

bi türlü düz yüzemedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CılqınTürk

Bronz 5 Üye
Merhaba arkadaslar minik kaplusum Şeker akvaryuma geceli 3gün oldu.. 1gün kapta kaldı.. Ama bi türlü yan yüzemiyor ve filtrenin önünden gecince bi anda savruluyo..nedeni nedir?

Cvp: bi türlü düz yüzemedi..

kardeş forumu konu açmadan biraz araştırsan öğrenirsin gelelim sorularına

yeni akvaryuma geçtimişsin daha alışamamıştır alışma süresi 1- 10 gün arası degişebilir hatta daha fazla

filtreden savrulmasıda çok anormal değil filitren güçlü ise savurur yada kaplumbağan küçük ise benim kaplumbağalarımın hoşuna gidiyor filitre akımı

Evet benimkiler de bazen sirkülasyonu seviyor.
Belki de hayatında ilk kez yüzüyor yavrucak derin suda. Bir kaç gün daha gözlemleyin, eğer bu yüzmesi ddüzelmesse bilin ki akciğer enfeksyonu olabilir.

Günlerce bir parmak suda bakılmış bir kaplumbağa gelmişti bana. Bir kaç gün sonra akvaryuma aldım. İlk 2 gün yüzemedi bile. Suyun dibinde oturdu. Hava almaya çıktı, sonra tekrar dibe. 2-3 gün sürdü yüzmeyi öğrenmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri