Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar. Bende iki tane kaplumbağa var. Bıcır Bıdık'a göre daha büyük ve iri. Yem verirken Bıcır'ı bir kenarda tutup Bıdık'a öyle veriyorum çünkü Bıcır çok iştahlı çok hırçın Bıdık'ın yemlerini yiyor.
Akşam yine yem verirken onlar ayırdım Bıcır Bıdık'ın yem yediğini gördü ve hemen gidip onun bacağını kaptı. Zor ayırdım. Sonra tekrar yem ile birlikte Bıdık'ın yüzünü kaptı. Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. Yem yerken ayırıpta mı versem ? Lütfen yardımcı olun..
Kaplumbağan çıldırmış değil zaten yem için yapmayacakları yok. Ayrı ayrı kaplarda vermen daha sağlıklı olur. Yetkili arkadaşlar daha detaylı bilgi verir sana.
Allah saglikli ömür versin insallah
Demekii yem yerken hepsinde ayni davranislar var benimkiler cirpinmaktan yüzüme su bile sicratiyorlar ben bazen birine verecegim zaman digerinin dikkati dagilmasi icin yem kutusunu gösteriyorum oda hemen kutunun yanina geliyor böyle gecinip gidiyoruz
Kadriye cinsiyetleri bellimidir ? Eğer böyle devam ederse ayırmak zorundasın .. Yem yemedikleri zaman aralarında bir sıkıntı oluyor mu ? Gözlemlemen gerekli bir süre . Akşam yem verirken ayrı bir kapta besle ama akvaryum suyu olsun dışardan su koyma su değişmesin böyle besle sonra akvaryuma koyduğunda biraz gözlemle araları nasıl ..
Eğer bu durum sadece beslenirken oluyorsa ayrı ayrı beslenmeli, normalde de böyle kapışmalar varsa tamamen ayırmak gerekebilir.
Kutu hilesini bende kullanıyordum ama artık gerek kalmadı Olivia yazık resmen sırasını bekliyor bir köşede, diğeride heycandan yemi bulamıyor, o anda yanında balina bile olsa kapar