Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bilinçlenen petshop

marin1480

Bronz 4 Üye
arkadaşlar sayenizde artık 10 tane daha kapluş petshopta akvaryumda besleniyor önceden kovadaydılar ama 1 ay sonra anında akvaryum ve kurualanlarıda turtle bank almak isteyenlerde bizzat 50 veya 75-100 lt lik akvaryumun içinde tam ekipmanlarla alın dedim biz kapta bakarız dediler bende ve abimde vermedik :D sonra gelip akvaryumla beraber aldılar

yani sayenizde bilinçli bir petshop varrrr

RE: bizim petshopta artık kaplumbağalar 10 tane ve 500 lt li akvaryumun içinde :D

Tebrik ederim. İyi sonuçlar sevindiriyor.

Cvp: bizim petshopta artık kaplumbağalar 10 tane ve 500 lt li akvaryumun içinde :D

yalnız 10 tane dediysem 8 tanesi res 2 tane çizgili var onlar 250lt lik balık akvvaryumunda vitaminleri felan hepsi verilmektedir yalnız artık reslerden biri baya büyüdü onu sahiplendirmek lazım emre abi ilgini çekerse ya da almak isteyen biri tanıyosan bana ulaş

Cvp: Bilinçlenen petshop

Edinmek isteyen olursa sana yönlendiririm Mehmet. Aklımda...

res kaç yaşında dişimi erkek mi sahiplenebilirim ?

Yaşarcan arkadaş eğer sahiplenmek istiyorsanız 3 yaşında, çok büyük olmayan yaklaşık 10-12 cm'lik erkek RES'imi alırsanız (elbette tüm ekipmanlarınız tamsa) çok mutlu olurum. Kısa süre sonra yurtdışına çıkacağım ve gideceğim ülkeye kendisini götürmem imkansız. Son derece sağlıklı ve elden yemeye alışık yemleri.

şuan 9 yaşında dişi res var yeni yeni yapıyorum yaşam alanını sadece filtresi eksik aralarında bir sorun olur mu bilmiyorum çünkü cinsel dürtüleri çok fazla kızımın .. Ama ben bakmaktan mutluluk duyarım eğer uygun bulursan profilime girip açtıgım konulardan yaşam alanına bakabilirsin :) Emre abi sen ne düşünüyorsun ? 9 yaşındaki kıza 3 yaşındaki erkek nasıl olur ?

Sorun olmayabilir. Ama anlaşmazlıkta ayrı yer gerekir. Yani hiç bilinmez. Bence şu an yanına arkadaş alma konusunu düşünme derim. Öncelik diğer konularda bence. Zamanı gelince gündemine alabilirsin.

Belki birkaç ay sonra o zaman eğer o zamana kadar sahiplendirmemiş olursanız bende ekipmanlarımı tamamlarsam irtibata geçerim

Benim erkek RES'in de cinsel dürtüleri fazla, nerede bulsa dişiyi sıkıştırıp titreme ritüelini gerçekleştiriyor:)

Tam ekipmanlar elinizde olduğunda sahiplendirmemişsem seve seve verebilirim.

Geri