Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir Süreliğine "Zencefil"den Veda

Zencefil

Bordo Bereli
Herkese merhabalar.

Bugün yönetimde ki görevimden tamamen kendi isteğim üzerine ayrılmış bulunuyorum.
Görevimi bırakmamın nedenleri tamamen kişisel nedenler olup hiçbir olay ve şahsa bağlı değildir.
Yönetimde görev almasam bile üye olarak sitede bulunmaya çalışacağım.
Temelli bir ayrılık değil bu.Kısa sürede geri döneceğim.

Kimse unutmasın ki bu platform kimsenin kimseyi ezebileceği ya da bir diğer kişiyi kullanarak egosunu tatmin edebileceği bir platform değil.

Herkesin bildiğini çekinmeden paylaştığı, bilmediğini öğrenmek için çabaladığı bu platformda yönetimde görev aldığım sürede hatalarım olduysa af ola.

Umarım yazdığım yazılardan bir kişi bile olsa faydalanmıştır. Aradan zaman geçtiğinde kaplumbağasına bakarken isim falan hatırlamasa da ben bu bilgiyi buradan okumuştum derse bir kişi bile bana yeter bu.

Yönetimde bana yer veren Ahmet’e ve yardıma ihtiyacım olduğunda bana yardım eden Furkan’a teşekkür ederim.

Tuba abla ben bu siteye senin yazdıklarını okuduktan sonra üye olmuştum. İyi ki sen o yazıları yazmışsın bende bu forumda, bu ortamda bulundum sayende. Teşekkür ederim.
Pakize’nin hatta ölen kaplumbağam Subuti’nin maceralarını takip edenlere ayrıca teşekkür ederim.

Herkese iyi forumlar.

Sağlıklı Kapluşlar.

Cvp: Bir Süreliğine "Zencefil"den Veda

Yönetimden ayrıldığınıza üzüldüm. Varlığınız yönetimde siteye olumlu katkıda bulunuyordu.

Umarım kısa sürede aramıza geri dönersiniz

Umarım en yakın zamanda dönersiniz.

En kısa sürede dönmeniz temennisiyle size ve kaplumbaganıza sağlıklı günler

İyi ki üye olmuşsun bu siteye de seni tanıma şansımız olmuş. Paylaştığın bilgi ve tecrübelerinle çok kapluşu sefaletten kurtardığını biliyorum. En kısa zamanda tekrar aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Eksikliğinizi hissedicez Arzu hanım :( En yakın zamanda dönmeniz dileğiyle...

Yönetimi bırakmanıza gerçekten çok üzüldüm :'( Umarım sizi en kısa zamanda yine aramızda görürüz

Arzu abla çok üzüldüm ama aramızdasın hala ve yeniden yönetime döneceğine inanıyorum. :)

Yardımlarınız için çok teşekkürler Arzu hanım, problemler umarım en kısa zamanda çözülür. Görüşmek üzere, hoşçakalın:)

Geri