Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba yönetim olarak bu konuyu açmamızın sebebi, biricik adminimiz Ahmet’e teşekkür etmektir. Böyle harika bir site kurduğu için ve bizleri de bir aile gibi bu çatı altına topladığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Gerçi her zaman söylüyoruz ama biz bunu konu açarak da ayrıca belirtmek istedik. Kendisi zaten herkesin de çok iyi bildiği üzere çok iyi ve değerli bir insan. Ahmetin hayatımızdaki yeri yalnızca sitedeki adminlik görevi değil. Adminlikten öte Ahmet bizim kardeşimiz. Sevilmeye ve takdir görmeye de fazlasıyla layık bir insan. Kardeşimiz diye de söylemiyorum lakin hayatımda tanıdığım en cesaretli, en iradeli ve en zeki insanlardan bir tanesi. Diyeceğim o ki, Ahmet gibi kardeşi ya da dostu olmayan çok şey kaybeder Bu sözleri söylerken şunu da belirtmek isteriz ki, bu yazının tek kelimesinde yalan yoktur!
Biz bugünü Ahmet günü ilan ediyoruz ve Ahmetle ilgili güzel yorumlarınızı da bekliyoruz. Zira Ahmet’in iyi düşüncelerinizi fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz Çünkü bazı kişilere hakkını vermek gerek.
Herkese iyi forumlar!
Yönetim...
Başta Ahmet Bey olmak üzere tüm yöneticileri gösterdikleri özveri, sabır ve dostça yaklaşımından ötürü tebrik ederim. Sessiz dostlarımız için toplanılan burada çok güzel bilgiler verilmekte. Kendim de başta olmak üzere bir çok kişi her geçen gün daha da bilgilenmekte ve bilinçlenmekte.
Burada unutmadan birbirine yardımcı olan yönetim dışındaki tüm arkadaşları da yaklaşımlarından dolayı kutluyorum.
Teşekkürler
Yeşim valla çok iyi tanımlamışsın Ahmet' i , ellerine sağlık Ben daha yönetimde yeni sayılırım, diğer arkadaşlar kadar derinlemesine tanıma fırsatım olmadı Ahmet' i ama kendi izlenimlerimi söylemem gerekirse, Ahmet çok değerli bir insan. Duruşuyla, sözleriyle, yaptıklarıyla hep takdir ediyorum. Özellikle herkes bilmez ama kendisinin sanatçı bir yönü de var. Bir gün oturup onunla gitar çalmayı çok isterim
Site hakkında konuşmak gerekirse; Ahmet zaten bu siteyi kurarak en kutsal davranışlardan birini yaptı. Bir çok hayvan Ahmet sayesinde daha iyi bakılıyor, tedavi ediliyor... Bunu yaparken de hiç bir zaman yöneticilere ve üyelere yanlış davranışlarda bulunmuyor, herkese aynı davranmaya çalışıyor ve herkesin fikrine önem veriyor
Sonuç olarak Ahmet' in çok değerli ve başarılı bir insan olduğunu biliyorum. Zaten bu siteyi bilmek, bu sitenin admininin başarılı bir birey olduğunu anlamak için yeterli diye düşünüyorum
Yeni evcil hayvan alan, daha ilk deneyimi olan kişiler için çok güzel ve çok yararlı bir site. Ve özellikle çok güzel bir davranış bu, tebrik ederim. Başarılarınızın devamını bekliyoruz...
Kesinlikle sana katılıyorum Umut Ahmetin yardım amaçli böyle bir site kurması ve insanlara karşı hep iyi niyetli davranması, kırıcı olmaması zaten bu sitenin çok sevilmesinin asıl sebebi. Ahmetin sanatçı yönünün farkındayım. Yetenekli kardeşim benim
Ahmetttt candır
Duy sesimi Ahmet Bey, sevgili patronum, kardeşim
Hayvanlara verdiğin değer, bütün canlılara verdiğin değerin, sevginin bir göstergesi.
Senin sayende sukaplumbağası.com olarak kocaman bir ailemiz oldu.Ablalarımız, kardeşlerimiz, abilerimiz oldu
Ve bu güzel ortamı sağlayan, temellerini atan sensin O birrr Ahmet
Bu ortamdan faydalanan da Pakize,Rayf ve onun gibi bize arkadaşlık eden kaplumbağalarımız oldu.
Sayende Patron