seko94seko
Bronz 1 Üye
Merhaba,bugün bir su kaplumbağası almayı düşünüyorum,plastik kaplarda,yani bir çok kişinin tabiri ile ölüm fanusunda besliyicektim(ölüm fanusu dendiğiğinide bugün öğrendim
) Zararlı olduğunu öğrenince vazgeçtim,önce yerini ayarlıyım sonra alırım dedim.Benim evde büyük bir akvaryumum var,çokda buyuk olmasada buyuk yani,içinde 10 15 tane lepistes,1 vatoz ve 1 çöpcu balığı yaşıyor.Bu Balıklarla aynı ortamda yaşayabilirmi su kaplumbağası.
Temsili bir resim koyayım,Benim akvaryumum bu akvaryumdan biraz daha büyük,içinde filtre,ısıtıcı var,dibinde çakıl taşları,büyük bir kaya ve birazda yeşillik var.
Ve Son bir soru:Kaplumbağamın güneşlenmesi için yani kuru bir yer nasıl ve neyden yapabilirim üstüne çıkıp durabileceği,yardımlarınızı bekliyorum ^^
Temsili bir resim koyayım,Benim akvaryumum bu akvaryumdan biraz daha büyük,içinde filtre,ısıtıcı var,dibinde çakıl taşları,büyük bir kaya ve birazda yeşillik var.

Ve Son bir soru:Kaplumbağamın güneşlenmesi için yani kuru bir yer nasıl ve neyden yapabilirim üstüne çıkıp durabileceği,yardımlarınızı bekliyorum ^^