Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu da yeni akvaryumumuz

aLyssa00

Platin 5 Üye
Eski akvaryumuma bi fon yapmıştım aranızda belki hatırlayanlar vardır :) Ama anladım ki fonu yapmakla bitmiyor iş suyun rengi biraz değişse fon kötü oluyordu onunda rengi değişiyordu ve su değişimi yaparken beni çok zorladı. Benm canavarlar delik açtılar hatta :) İyce eskiyen fonu ünv gitmeden sökmek zorundaydım ve söktüm. Daha sade daha geniş daha rahat bir akvaryum hazırladım. Kuru alanı yine strafor ve derzden kendim yaptım yeni iç filte ve ısıtıcım kırıldığı için yeni ısıtıcı aldım. Civalı termometrem sürekli suyun üstüne çıktığı için şerit termometre aldım ama yine de arada onunla ölçüm yapıyorum.

Gelelim fotoğraflara :)

mailto:/2zfn19e.jpg

mailto:/n2n3w4.jpg

mailto:/333x104.jpg

mailto:/2qx2bno.jpg

mailto:/2hyw743.jpg

mailto:/1zgvnkn.jpg

mailto:/246w3tk.jpg

Cvp: Bu da yeni akvaryumumuz

Akvaryumunuzun eski halini hatırlıyorum ben de. O da çok güzeldi bu hali de güzel olmuş :) Biraz da burda dolaşsın sizin yaramazlar :)

Teşekkür ederimm :) Açıkcası temizliği falan rahat olsun istedim ben gidersem annem temizliğiyle benm kadar uğraşmaz kolaylık sağladım o yüzden :D

Kuru alan gayet pratik ve güzel olmuş. Özellikle akvaryumun üzeri açıkken çok rahat edeceklerdir. Kapanması arada odayı havalandırırken pencere açtığınızda esintiden etkilenmemeleri için avantaj.

AEK' Alıntı:
Kuru alan gayet pratik ve güzel olmuş. Özellikle akvaryumun üzeri açıkken çok rahat edeceklerdir. Kapanması arada odayı havalandırırken pencere açtığınızda esintiden etkilenmemeleri için avantaj.

Teşekkür ederimm :)

akvaryumunuz çok güzel ayrıca kuru alanınızda çok güzel olmuş:smile:

bende kuru alan yapıcağım: tarifini benimle paylaşırmısınız? :33:

Geri