Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu sefer gerçekten son :)

ecemkoten

Bordo Bereli
Akvaryum değiştirene kadar akvaryumdaki son değişikliğim :) Kuru alanın büyük boyunu aldık bugün ama sanki çok yer kapladı dizaynı da biraz değiştirmek zorunda kaldım :) Sizce nasıl olmuş ?
(NOT: Hayır kuru alandan altayıp kaçmaya çalışmıyorlar :) )

mailto:/img845/3650/dsc1176e.jpg

mailto:/img35/5360/dsc1177na.jpg

mailto:/img24/8425/dsc1183n.jpg

mailto:/img714/9727/dsc1181m.jpg

mailto:/img408/3927/dsc1183j.jpg

Cvp: Bu sefer gerçekten son :)

Kuru alanın büyük olması daha iyi olmuş, sonuçta altı boş istedikleri kadar yüzsünler :)

Güle güle kullanın, o akvaryuma kum yakışır.

Saygılarımla..

Yiğit bey kaçmıyorlar.

Emin bey çok teşekkür ederim :) Kumu yedikleri ve temizle zorluğu yüzünden çıkarmıştım. Bugün silis kum bulamadığım için almadım. Artık dış filtrem olduğu için temizleme korkum yok o nedenle silis kum bulursam biran önce alacağım :)

İnce taneli dere kumu da tavsiye ederim. Silis kumdan daha ağır ve daha doğal gözüküyor. :)

Ben de akvaryumu temizlediğimde el yapımı turtle bankimi tanıtacağım :)

İnternetten dere kumuna baktım oda gayet güzel :) Bulursam onu alıcam :)

Merakla bekliyoruz sizin kuru alanınızı :)

Ne kadara aldınız acaba bu turtle bankı ucuz degil diye biliyorum.

Akvaryum gerçekten hoş olmuş :) Kaçmamaları gerçekten çok şaşırtıcı :)

Kaçmıyorlar hatta özellikle yem bile tuttum yem uğruna bile gelmiyorlar :) Öyle bir girişimleri olursa engel olmak için cam çekicem etrafına :) Teşekkür ederim Emre bey :)

Doğacan bey İstanbulda Beşiktaşta bir petshopta satılıyor şuanda. Ama son bir tane vardı ordada. Eski turtle bankım small boydu. Onu satıyorum ben şuanda. Dediğiniz gibi fiyatları tuzlu :)

Aldığım küçük 40 tlydi bu 60 tl. Ama kuru alan yaptırmaya vaktim yok. Mecburen bunu almak zorunda kaldım. Ama memnunum gerçekten çok kaliteli :)

Bu kadar aksesuar ve ekipmana göre artık akvaryum çok küçük kalmış.
Bir de akvaryumu büyüttüğünüzde daha da güzel olacak :)

siz yinede kuru alan için tedbir alın. Emin olun ki kuru alana tam olarak alıştıklarında kaçmaya çalışacaklardır.

bence kıyıdan taş alıp dibe koyabilirsiniz dip boş kalmış

Güzel olmuş biraz büyüdüklerinde kuru alan anca yeter. :D

Arzu hanım şuanda bunlara maddi anlamda çok fazla şey yaptığımız için yeni bir akvaryum alma gibi bir şansımız yok. Maalesef yettiği kadar bu akvaryumu kullanmak zorundayım :/ Teşekkür ederim :)

Ahmet bey diğer turtle bankım birkaç aydır bu seviyede duruyordu hiç yeltenmediler bile. Eğer kaçmaya çabalama gibi bir durum olursa mutlaka tedbir alıcam teşekkür ederim :)

Akvaryuma taş koymayı düşünmüyorum yeterinde kalabalık. Silis kum bulursam onu koyucam.

Kaan bey teşekkür ederim bencede baya büyüyene kadar kullanıcaz gibi gözüküyor :)

Geri