Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

bu taban malzemesinin adı nedir ?

veneficus

Bronz 1 Üye
e83b00971f89cb2f7b613ecef2366b60.jpg
kurualan6-jpg.4377
zeminde bulunun beyaz küp küp şeylerin adı nedir ? Pvc paspas sandım ama pvc paspas değil daha sert bir şey bunun adını bilen var mı ? 150 litrelik akvaryuma geçiş yapacağım için görseldeki gibi borulardan kara alanı yapmak istiyorum,birde tesisatçıya gitsem yapar mı daha önce yaptıran var mı ?

e83b00971f89cb2f7b613ecef2366b60.jpg
kurualan6-jpg.4377
zeminde bulunun beyaz küp küp şeylerin adı nedir ? Pvc paspas sandım ama pvc paspas değil daha sert bir şey bunun adını bilen var mı ? 150 litrelik akvaryuma geçiş yapacağım için görseldeki gibi borulardan kara alanı yapmak istiyorum,birde tesisatçıya gitsem yapar mı daha önce yaptıran var mı ?
Tesisatçı yapmaz. Ben yapıp 100 adet sattım artık satmıyorum.

Amazonda 1000tl ye satılıyor vergi hariç.

Malzemenin adı plastik izgara ama onu pahalıya satıyorlar. Onun yerine kaliteli bir meyve kasası alın ondan kesin izgarayı.

20250731_135028.jpg

Yapacaksanız sakın siyah yapıştırma boru kullanmayın onlar zararli. Sadece beyaz pprc boru olur. Boru kaynak makinesi ile birleştiriliyor.

Akvaryum camsa camdan yaptırın daha güzel olur ama cam kalinligina dikkat edin kuru alan baskı yapar kırar

Yapacaksanız sakın siyah yapıştırma boru kullanmayın onlar zararli. Sadece beyaz pprc boru olur. Boru kaynak makinesi ile birleştiriliyor.
Siyah boru diye U-PVC borudan bahsediyorsanız bütün havuz tesisatlarını o borulardan yapıyoruz. Yapıştırıcısı kürlendikten sonra ne koku yapar ne de salınım.

Siyah boru diye U-PVC borudan bahsediyorsanız bütün havuz tesisatlarını o borulardan yapıyoruz. Yapıştırıcısı kürlendikten sonra ne koku yapar ne de salınım.
Salınım yapar.

Pprc boruya kıyasla içme suyu için güvenli değildir.

Bilgi büyük yerden bu iş için en uygunu pprc.

Salınım yapar.

Pprc boruya kıyasla içme suyu için güvenli değildir.

Bilgi büyük yerden bu iş için en uygunu pprc.
Amerikanın birçok yerinde ev sıhhi tesisatlarında u-pvc boru kullanılıyor. Büyük su yumuşatma ve arıtma makinalarının iç boruları da genellikle u-pvc dir. Kötü yanı çok pahalı olması. Kuru alan yapmak için pvc yapıştırıcı alana kadar pprc kaynak makinası alabilirsiniz hemen hemen aynı paraya gelir. Sizin büyük yer neresi bilmiyorum ama ben 14 yıllık makine mühendisiyim ve bilgim bu şekilde.

Amerikanın birçok yerinde ev sıhhi tesisatlarında u-pvc boru kullanılıyor. Büyük su yumuşatma ve arıtma makinalarının iç boruları da genellikle u-pvc dir. Kötü yanı çok pahalı olması. Kuru alan yapmak için pvc yapıştırıcı alana kadar pprc kaynak makinası alabilirsiniz hemen hemen aynı paraya gelir. Sizin büyük yer neresi bilmiyorum ama ben 14 yıllık makine mühendisiyim ve bilgim bu şekilde.

Bilgiyi hem makine mühendisi hemde tesisatçı olan birisinden aldım.
Gıdada çalışırken malzeme almaya geldiğinde konuşma fırsatım olmuştu.

Pprc daha güvenli yinede pprc kullanılmalı. Zaten kaynak makinesi ucuz kaynağı yapmak zor da değil.

Upvc ye gerek yok pprc kral.

PRCU PVC
Suya salınım yapmazSuya salınım yapar
Uzun ömürlüdür Pprc ye kiyasla az ömürlüdür
Super dayanıklıdır ------
Kimyasal içermezYapıştırıcı gibi kimyasallar içerir

Geri