Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu yemi arıyorum.

banyoterligi

Bordo Bereli
Tetra reptomin baby arıyorum arkadaşlar. Hızlıal.com u önermeyin rezalet bir site. Nereden bulabilirim? Nette bulamadım. Ayrıca gammarus yerine karides ne önerirsiniz? E-shrimp diye bir yem var tavsiye edermisiniz?

Jbl rugil de düşünüyorum ama sera raffy p ye göre protein oranları cok dusuk bence. Tetra ve sera ana yem olarak kullanmaua devam.

Cvp: Bu yemi arıyorum.

ben evcilal dan alıyorum yemlerimi beğendiğim bi site

bende arıyorum vallahi hizlial ile ilgili yine bir mesaj yayınladım kimse düşmesin bu siteye , bulursanız ben de alabilirim :)

mert gittigidiyorda buldum 2 tane satıcıya da mesaj yazdım skt sinide sordum cevap gelince haber veririm

mailto:/evcil-hayvan-petshop/tetra-reptomin-baby-kaplumbaga-yemi-100ml-26gr-57668536 bu linkte 10/2013 diyor bende karıştırılıyor hep üstünde baby yazıyormu dedim bakalım cevap bekliyorum :)

jbl nın aldım bende karides içi su piresi dolu bak bu tropical mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12746 sırf karides sanırım

Aynen samet ya hizlial kadar rezalet bir site yok. Tetra reptomin baby ise eğer sipariş verelim valla güzel olur. Sende başka hangi yemler var acaba?

ben karışıklık olmasın diye sordum cevap bekliyorum alırız bir iki kutu :) orduda kaliteli yem olmadığı için internetten bayağı yem almıştım

sera raffy p
sera raffy mineral
tetra reptomin
jbl rugil,calcil,agil,probaby
gemma turtles stick ve pets family turtle stick (kullanmıyorum kaliteli değiller ihtiyacı olana kargolarım )
ve ilk aldığımda yine paket karides var elimde mevcut

sen hangi yemleri kullanıyorsun

cevap geldi şimdi güvenle olabilirsin mert :) ben de almayı düşünüyorum

Bu arada akvaryem miş orası izmirden ceylan abinin. Bizimkilere söyleyeyim alsınlar :)

Bende sera raffy p ve jbl gammarus var. Bu yemle birlikte birazcık daha büyüsünler diye balık, karides falan düşünüyorum. şimdi dış filtre aldım yeni. Keza 300 lıtre akvaryum yaptırcam fazla yem cesitliligiyle uğraşmıyorum :)

Bende 200-300 litre düşünüyorum kişi atlatalimda bi :) uvb yi aldım sıra akvatyumla beraber dış filtre de :) orduda iyi bir petshop olmadığı için aldım dediğim gibi yoksa gerek yok bu kadar cesite suan yavru oldukları için , tek tek alsam kargoyla nerdeyse 2 katına cikiyor yem ben de aldım birçok tane 1 kargo ödedim :)

Geri