Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Buraya kadarmış

turtefun

Bronz 3 Üye
Akciger enfeksiyonu olan kaplumbagam malesef öldü 10 günlük monodoks tedavisi ise yaramadı.Sizce kaplumbaga almalımıyım? Tek beslenirmi ?

Cvp: Buraya kadarmış

Başınız sağ olsun, akciğer enfeksiyonu illet bir hastalık maalesef ve bu hastalık yüzünden ölen kaplumbağa sayısı çok yüksek. Yapılabilecek şeyler sınırlı, insanı çaresiz bırakıyor. Üzmeyin kendinizi.

Sosyal hayvanlar olmadıkları için çoğu yerde tek besleyin diyor, bende tek besliyorum bir sorun yok. Ama yinede almak isterseniz kaplumbağanızın ölçülerinde alın.

Çok sağolun tek üzüldügüm bu kadar emek sevginin sonucu böle olması umarım diger kaplumbagam uzun yasar 1.5 yaşında

başınız saolsun :(
ölen kaplumbağanız kaç yaşındaydı?

Ben de kapluşum prensesi de bu illet hastalık yüzünden kaybettim :( Ben de tetradox uygulamıştım ama bir işe yaramamıştı ne yazıkki:( Diğer kaplumbağanızı tek besleyebilirsiniz. Bir sorun omaz. Başınız sağolsun...

Başın sağ olsun çok üzüldüm.bence 2 tane al yalnızlık çekerse ölebiliyorlar.

Kapluşlar sosyal hayvanlar değiller. Onun için tek beslenmesinde bir sakınca yok. Ben de tek besliyorum.

Geri