Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Burundan baloncuk çıkartma

banyoterligi

Bordo Bereli
Arkadaşlar kuru alanda res uzun zamandır duruyor. Uyku modundaydı. Gittim yanına. Burnundan balon gıbı bısey cıktı. Burun akıntısı var sanırım eliyle hemen sildi. 5 gundur gentamısın uygukuyoduk hırıltı gecmıstı ama baloncuk cıkartma olayı var suan. Ne yapmam lazım?

Cvp: Burundan baloncuk çıkartma

Sanırım enfeksiyon devam ediyor. İki gün daha tedaviye devam ediyorsun değil mi?

Emre abi şimdi gördüm baloncuk olayını karadayken yaptı. Vildan hanımı bir arayım diyorum. Tedaviye sabah başlayacaktım bugün biraz yoğundum yarın düşünüyordum da vildan hanımı bir arayım diyorum.

Aradım hemen yazıyorum. 5 gün daha gentamisine devam et dedi. Su sıcaklığını optimal 30 derece tutucam. Şimdi gidiyorum 1 tane gentamisin kalmıştı 4 ampul daha alayım. Karantinamız devam etsin. Çizgilimle tam dost oldular beraber kuru alanı paylaşıyorlardı ki tekrar ayırmak zorundayım 5 günlük dostluğa ara giriyor.

Geçmiş olsun. Tedavi bu sefer olumlu sonuçlanır umarım.

arkadaşlar siteye yeni üye oldum, 3 tane kaplumbağam vardı 'li' rahmetli oldu yaklaşık 2ay geçti ve şimdide 'mi' aynı belirtileri gösteriyor; 5 gündür yemek yemiyor, sıcak alanda bekliyor ve sürekli gözleri kapalı arada ışığa yaklaştığında açıyor gözlerini, bazen saatlerce suyun altında gözleri kapalı bekliyor, yemek kabına koydugumda sürekli kaçmak istiyor bir kaç kere burnunda baloncuk gördüm, dostumu kaybetmek istemiyorum bahsettiğiniz vildan hanım kimdir bana yol gosterir mi veya bana yardım edermisiniz.

Geri