Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Büyük Kampanya!!!!!

turtleyhbbe

Gümüş 4 Üye
birkaç gün önce gördüğüm bir kampanya:

http://d1204.hizliresim.com/w/s/4ukxp.jpg

öncelikle balıkları anlatıyım size:

ordaki japon balıklarının hemen hemen hepsi sağlıksızdı kampanyaya göre 2 balık yanında renkli taşlar uyduruk bir balık fanusu renkli akvaryum taşları ve kalitesiz çubuk yem yanında veriyorlardı onların fotoğrafını çekipte size göstermedim malesef.

şimdi kaplumbağaları anlatıyım:

bir düzine bebek kaplumbağa altıgen şeklinde orta boy cam bir kabın içinde uyuyordu (bir damla su bile yoktu kabın içinde) kaplumbağaların yanında renkli akvaryum taşları yem olarak sadece gammarus ve plastik palmiyeli fanus veriyorlardı.

Cvp: Büyük Kampanya!!!!!

turtleyhbbe' Alıntı:
bir kaç gün önce bu kampanyayı gördüm:

C:\Users\yavuz ışık\Desktop\Görüntü007.jp

öncelikle balıkları anlatıyım size:

ordaki japon balıklarının hemen hemen hepsi sağlıksızdı kampanyaya göre 2 balık yanında renkli taşlar uyduruk bir balık fanusu renkli akvaryum taşları ve kalitesiz çubuk yem yanında veriyorlardı onların fotoğrafını çekipte size göstermedim malesef.

şimdi kaplumbağaları anlatıyım:

bir düzine bebek kaplumbağa altıgen şeklinde orta boy cam bir kabın içinde uyuyordu (bir damla su bile yoktu kabın içinde) kaplumbağaların yanında renkli akvaryum taşları yem olarak sadece gammarus ve plastik palmiyeli fanus veriyorlardı.

NOT: nasıl resim indirildiğini bilmiom o yüzden nasıl resim indirildiğini sölermisiniz.

Bilgisayırnızdan çekip tarayıcıya koymanız sadece siz görebilirsiniz forumda resim eklemek resimli anlatımı vardır.

Konu Linki.

Cvp: Büyük Kampanya!!!!!

tmm artık resmin nasıl eklendiğini öğrendim teşekkürler

Geri