Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

büyük kuru alan arıyorum

Sprite

Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar şu an 3 tane yavru kaplumbağa olma sebepiyle kuru alan yetmiyor küçük kalıyor ve sorum şu olacaktı büyük kuru alanı olan yada ne bileyim turtle topper i olan bana satabilir mi acaba yada lazım değilse verebilir mi?? Gerçekten acilen lazım öğrenci olduğum için şu an 90-100 tl yi veremem

RE: En kısa zamanda büyük kuru alan edinmeliyim

basıtce yapım kuru alanlar var ondan yap ıstersen ben yaptm sılıkon kurumasını beklıyorm :)

Bende cd kabından yapacağım herhalde:)

netten bak how to make turtles dock /tank/ vs. Yabancı vıdeolarda da guzel seyler var ben yaptm suan tamamen bıttı kurumasını beklıyorm attm balkona sadece bıraz yuksek oldu gıbı onuda sımdılık ıdareten ılerde sokup camdan yaparm belkı :)

Saklama kaplarını da kullanabilirsin akvaryum boyutlarına göre seçip halı kaydırmaz yada benzeri bir malzeme yapıştırarak bir süre idare eder.

ben böyle yaptım bir tane örnek olabilir ama yapıştırmak için muhakkak akvaryum silikonu kullanın.

mailto:/1h/x/uzsz6.jpg

Geri