Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

camcıdan 100 litrelik akvaryum

mustafaserhan

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar
camcıya 100 litrelik bir akvaryum yaptıracağım. bu konuda bilgisi olan varsa tahmini olarak kaç tlye yaptırabilirim:) şimdiden teşekkürler.

Cvp: camcıdan 100 litrelik akvaryum

akvaryum imal eden bi kaç firmadan (ankarada) 80x50x40 lık akvaryum için 170 tl 140 tl 110 tl 90 tl gibi rakamlar aldım 110 liraya yaptırdım cama cam 160 litre su alıyor. 10 mm cam kalınlğı var

Tahminimce 70 TL gibi bir fiyat olabilir. Birazda senin pazarligina kalmis. Cam kalinligi ve akvaryum ici silikon icin camciya uyarilarda bulunursun. Gerekirse sen akvaryum silikonu alip ver yaptiracagin yere.

Emin in verdiği fiyat uygun gibi. Özellikle silikonu alıp siz verin. Birde taşlanmış cam kullansın. Hyvan sayısı birden fazla ise geçici olarak iyi bir hacim. Hayvan tek ise 100 lt yi 140 lt yapın derim. Kaçış boşluğunu düşünürsek ömürlük olur.

Ben baharda yaptırıcam.Şu an para biriktiriyorum:D

Şu an akvaryumda mısın peki Burcu?

Geri