Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AlperDeniz' Alıntı:Ben size yardımcı olayım Oyunu CD olmadan oynayabilmek için CRACK yapmanız gerekir. Siz bana hangi oyun olduğunu yazın. Size link atayım. Sizde indirirsiniz. Ve yazıcağım yere atıp CD'siz oynarsınız
-Ezgi-' Alıntı:AlperDeniz' Alıntı:Ben size yardımcı olayım Oyunu CD olmadan oynayabilmek için CRACK yapmanız gerekir. Siz bana hangi oyun olduğunu yazın. Size link atayım. Sizde indirirsiniz. Ve yazıcağım yere atıp CD'siz oynarsınız
Sims3. Crack yapmayı da denedim ama beceremedim galiba :smile:
AlperDeniz' Alıntı:-Ezgi-' Alıntı:AlperDeniz' Alıntı:Ben size yardımcı olayım Oyunu CD olmadan oynayabilmek için CRACK yapmanız gerekir. Siz bana hangi oyun olduğunu yazın. Size link atayım. Sizde indirirsiniz. Ve yazıcağım yere atıp CD'siz oynarsınız
Sims3. Crack yapmayı da denedim ama beceremedim galiba :smile:
Kusura bakmayın. Bilgisayara daha yeni oturabildim
Buyrun link;http://www.fulloyun.com/f20/the-sims-3-no-cd-dvd-cdsiz-oynama-crack-18836/#post400608