Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Cd'siz oyun hakkında..

-Ezgi-

Bronz 1 Üye
Arkadaşlar merhaba herhangi bir oyunun cd'siz nasıl oyananacağını bilen varsa yardım edebilir mi?

Orjinal cd'den oyunu yükledim ancak cd'siz oynamak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok iyi olur.

Cvp: Cd'siz oyun hakkında..

oyunu bilgisayara yüklediyseniz, cd olmadan oynayabilirsiniz

Ben size yardımcı olayım :) Oyunu CD olmadan oynayabilmek için CRACK yapmanız gerekir. Siz bana hangi oyun olduğunu yazın. Size link atayım. Sizde indirirsiniz. Ve yazıcağım yere atıp CD'siz oynarsınız :)

AlperDeniz' Alıntı:
Ben size yardımcı olayım :) Oyunu CD olmadan oynayabilmek için CRACK yapmanız gerekir. Siz bana hangi oyun olduğunu yazın. Size link atayım. Sizde indirirsiniz. Ve yazıcağım yere atıp CD'siz oynarsınız :)

Sims3. Crack yapmayı da denedim ama beceremedim galiba :smile:

-Ezgi-' Alıntı:
AlperDeniz' Alıntı:

Kusura bakmayın. Bilgisayara daha yeni oturabildim :)
Buyrun link;http://www.fulloyun.com/f20/the-sims-3-no-cd-dvd-cdsiz-oynama-crack-18836/#post400608

AlperDeniz' Alıntı:
-Ezgi-' Alıntı:
AlperDeniz' Alıntı:

Kusura bakmayın. Bilgisayara daha yeni oturabildim :)
Buyrun link;http://www.fulloyun.com/f20/the-sims-3-no-cd-dvd-cdsiz-oynama-crack-18836/#post400608

Önemli değil, yardımınız için çok teşekkürler :smile:

Crack yapmayı bilen arkadaşınız varsa evinize çağırın yapsın.Yada Team Viewer programı ile internet üzerinden yapabilirsiniz.

Ben hallettim teşekkürler yinede

Geri