Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Cep telefonu

Raccolta

Altın 2 Üye
Android işletim sistemli, Wi-Fi'lı, sar değeri düşük bir telefon bakıyorum.
Fiyatı en fazla 500 lira olmalı.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız böyle bir telefon varsa eğer belirtin lütfen.

Cvp: Cep telefonu

Android işlemci kullanan HTC cihazlarından arkadaşlarım çok memnun. Bende bir kaç kez inceledim, gerçekten çok güzel telefonlar. SAR değerini bilmiyorum. Ancak fiyatları sanıyorum ancak ikince elde o rakama ulaşır.

HTC hiç kullanmadım. Aslında kullanırım da, fakat evet fiyatları çok uçuk. Ben de sıfır telefonları tercih ediyorum.

Samsung galaxy gio olabilir sıfırı 500
Ben galaxy ace kullanıyorum memnunum 650 tl sıfırı.

Ben XPeria kullanıyorum. Mükkemmelbl bur telefon ama fiyat uçuk.
Size Turkcell T20 önerebilirim. Yakın bir arkadasım kullanıyor ve güzel bir telefon.

Galaxy Ace çok hoşuma gitti. Biraz videolarını izleyeyim.
Fiyatı 500'ü geçtiği için 1 ay daha beklemek zorunda kalacağım. O süre zarfında iyice düşünürüm. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

T20 yide düsünebilirsiniz. Onun da performansi cok iyi. Ace ile farki yok. Ace kullanan arkadasimda var. Fark yok yani.

Bir arkadaş daha önermişti onu. Fakat markası Turkcell. Ne bileyim içime sinmez. Ben daha çok Samsung, LG gibi markaları tercih ediyorum.

Samsung ve LG mi :)
Markası Turkcell değil. Ve performansı gayet iyi. Markası Hauwai. Ve yurt dışında bu marka çok yaygın. Kalite istiyorum diyorsan 800 TL yi göze almalısın.
Xperia kullanıyorum. Gerçekten çok güzel.

Hayırlısı olsun :)
İlerde imkanınız olursa ilk Iphone, ikinci HTC öneririrm. Bu konuda çok iyiler.

Sony Ericsson kullanacağımı sanmıyorum. Marka takıntımız var.
Iphone gönlümde zaten. Almakta isterim. Ama bir telefona o kadar parayı vermem. Hakediyor gerçi ama zat-ı alim biraz cimri.

Ahahaha :) Markalarla çok işli dışlı olduğunuz belli oluyor :D
Xperia görmedin sanırım hiç ;)

Marka takıntınıza ve SONY erricson hakkında dediğinize güldüm :D

Geri