KillerPrince
SKF Delisi 5. Seviye
Selam arkadaşlar perşembe günü saat 16:40 da gittigidiyordan 34akvaryum adlı satıcıdan 70cm akvaryum aldım fiyatı 43.90 cuma günü kargoya verdiler bugün geldi kargo 12,5 tuttu 43.90+12,5 =56.40 TL ye aldım geldiğinde açamıyacağız diye korktum çünkü tahta kutuya koymuşlar tahta kutu derken kapaklı filan değil üstte tahtalara çivi çakılmış heryeri tahtadan çivi çakılmış sonra kargocuya annem sordu adamda böyle bilgili bi tipti keserle açılır o dedi evdede keser yok sonra evimizin bekçisine gitti keser istedim var dedi eve geldi açtı 2 dakkada sonra bir kutu streç filmi harcamışlar resmen aç aç bitmedi sonra en sonunda çıkabildi akvaryum sonrasını anlatmıyacağım akvaryumu hazırladım saat 18 de tamammen hazırladım ısıtıcıyı koydum herşeyi bi baktım 30 dk sonra 15 derece su ve hiç artmıyor 3 4 saat sonra 23 24 gibi oldu bende dayanamadım koydum şuanda bile 25 derece anlamadım ısıtıcı 50 w bide termometreyi akvaryumun diğer ucuna koydum belki orası 25 dir sonra farkettimki ön sağ köşeden su damladı :breh: hemen elledim bastırınca su çıkıyor hemen içime bi sıkıntı düştü sonra kova koydum altına baktım damlıyomu 1 2 saat oldu damlamadı bende gittigidiyordaki satıcıya mesaj attım 2 yıl sızdırma garantisi veriyorlardı e daha 1 gün olmadı allahtan daha onaylamadım ürünü ama şu ana kadar hiç damlamadı neyse fotoğraflara geçeyim
Dıştan görünümü.
mailto:/s/3/whkq.jpg
Çılgın&Şirin
mailto:/s/3/whmd.jpg
Şirin yüzerken.
mailto:/s/3/whn2.jpg
Kuru alan&Termometre.
mailto:/s/3/whnn.jpg
Damlatan kısım
mailto:/s/3/whpv.jpg
Damlatan kısım şu ana kadar hiç damlatmadı ama bastırınca damlıyor ellemeyince damlama yok dıştan japon yapıştırıcısıyla düzeltebilirmiyim düzelirde kurusada sorun yaratırmı kapluşlara dıştan yapıştıracağım ama? küçücük şey içinde geri göndermek istemiyorum kolay bir çözüm yolu varsa tavsiyenizi bekliyorum
Dıştan görünümü.
mailto:/s/3/whkq.jpg
Çılgın&Şirin
mailto:/s/3/whmd.jpg
Şirin yüzerken.
mailto:/s/3/whn2.jpg
Kuru alan&Termometre.
mailto:/s/3/whnn.jpg
Damlatan kısım
mailto:/s/3/whpv.jpg
Damlatan kısım şu ana kadar hiç damlatmadı ama bastırınca damlıyor ellemeyince damlama yok dıştan japon yapıştırıcısıyla düzeltebilirmiyim düzelirde kurusada sorun yaratırmı kapluşlara dıştan yapıştıracağım ama? küçücük şey içinde geri göndermek istemiyorum kolay bir çözüm yolu varsa tavsiyenizi bekliyorum