Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çırpınıyorlar

bıdık-şıpıdık

Gümüş 4 Üye
2 kapluşumun ikiside sabah baktığımda deli gibi çırpıyolardı.. ve hala çırpınıyorlar..ısıtıcı var filtre var kuru alan var .. kuru alan ısıtıcısı yok..yemlerinide verdim.. sorun ne anlamadım bi türlü
:':)'(

RE: ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum

Kuru alan için lambayı ihmal etmeyin. Hayati bir ekipman.

Davranışları zaman zaman farklı olabilir. Bence çırpınmaları normaldir.

Cvp: ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum

haftasonu bi gelsin.. bütçemin yettiği kadar ihtiyaçları karşılıcam..normal olması beni çok rahatlattı.. herşeyde yardımıma koşuyosun sana kocaman teşekkürler AEK ..:smile::smile:

Bayadan beri resim atmıyorsunuz bıdık-şıpıdık acaba yeni fotolar atar mısınız?

bıdık-şıpıdık' Alıntı:
haftasonu bi gelsin.. bütçemin yettiği kadar ihtiyaçları karşılıcam..normal olması beni çok rahatlattı.. herşeyde yardımıma koşuyosun sana kocaman teşekkürler AEK ..:smile::smile:

Önemli değil, ancak diğer konudaki akvaryum hacmini görünce çok şaşırdım. Bu konuda hemen gelişme kaydedilmesi gerek. Bu kadar küçük olduğunu hiç tahmin etmediğim için hayvanların huzursuz olabileceğini düşünmedim. Ancak yer darlığınden sıkıntılı olma ihtimalleride var. Rahat bir yüzüş yapamadıklarını düşünüyorum.

en kısa zamanda halledicem.. hep o petshopçu kadın yüzünden .. elime tutuşturma ölüm fanusunu bende bunda ölür bu dedim hem alçak kaçar dedim. ben böyle diyince oda bana bu minicik akvaryumu verdi işte. bende önceden bu konu hakkında bilgi sahibi olmayınca aldım.. meğer ne büyük hata yapmışım :'(

Cvp: Çırpınıyorlar

Önemli olan doğruyu arama çabanız. Geç kalmadan farketmeniz bence daha iyi oldu. Hızlıca akvaryum ve ısıtma lambasını çözerseniz sağlıklı kaplumbağalarınız olur.

Geri