Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çöpte su kaplumbağası buldum!

left4OU

Bronz 5 Üye
arkadaşlar aceleyle yazıyorum çöpü atarken az önce çöpte bir su kaplumbağası buldum bi kedi yemeye kalkıyordu aldım evdeki ölüm kabına koydum hastadır diye ne yapmam lazım ?

Cvp: çok acill !!!

resım koyarsanız birşey söleyebılırız

Cvp: çok acill !!!

Vay caniler vay, Vay hayvan kadar ruhu olmayan insan kılıklı yaratıklar vay. Yatacak yeriniz yok sizin. Hayvana saygısı, sevgisi, merhameti olmayanın insana olur mu? Ulen ben görecektim o çöpe atanı bak neler olurdu. Vay ... ya var ya sağlam küfür sallayacam şimdi zor tutuyorum kendimi. Yazdıkça sinirlerim tepeme çıkıyor.

Arkadaşım bakamayacak durumdaysan birine sahiplendirme yap veya petshopa ver. Çöpe atılmakla hemen hastalanacağı anlamına gelmez. Biraz gözlemlesen zaten belli eder kendini.

Cvp: Çöpte su kaplumbağası buldum!!!

Veterinere götürebilirsin.Belki kokudan burnuda rahatsızlaşmış olabilir:smile:

Diyecek söz bulamıyorum. Biz hayvanın ölüsünü bile çöpe atmaz gömeriz. Canlı canlı çöpe atılması insanların duygularının ne kadar köreldiğinin göstergesi. Yazık !!!

Önce bir kontrol edin. Yarası vs var mı? Bence de bir veterinere göstermekte fayda var.

bence acilen veterinere gidin gerekirse sahiplendirin yada kendiniz bakın

Geri