Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ilk gun cektim bunu o zaman bilgili degildim fakat koltuk yeni süpürülmüstü üzerinde kıl yün vb yoktu zaten simdi elime bile almıyorum birşey olmasın diye teşekkürler yorum içinecemkoten' Alıntı:Kaplumbağanız çok tatlı tırmanışına çok şaşırdım doğrusu nazar değmesin
Fakat önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum; kaplumbağaları bu tarz koltuk halı gibi yerlere koymak özellikle bu kadar küçük kaplumbağalar için büyük hastalık riski taşır. Bu tarz yerler mikrop yuvasıdır çünkü. Uyarma gereği hissettim.
ecemkoten' Alıntı:Benimkiler neden 90 dereceye tırmanamıyor![]()
nameste108' Alıntı:suyu ne kadar derin olursa o kadar iyi olur, bolca yüzerler, ancak ayakları üstünde dinlenebilecekleri ya da yatacakları bir yer kısacası rahatlıkla zorlanmadan kafalarını dışarı çıkarabilecekleri bir yer yapın onlara, artı bir de kuru alan![]()
Qeswirt' Alıntı:ecemkoten' Alıntı:Benimkiler neden 90 dereceye tırmanamıyor![]()
Sizin kaplumbağalar çok büyükler amabenimki 3,3cm iken tırmanabiliyordu şimdi 4 cm oldu hala tırmanabiliyor
![]()