Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Deniz kabugunun içindeki cisim

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar kabularımın akvaryumundaki deniz kabunun içinde garip bişey vardıı ne oluğunu anlamadım yakından bakmak için kabuktan çıkarttım dişi kabuşum durakladı hareket etmiyo ve taşı ısırmaya başladı aradada o öne gelip suya bakıyo sizce nedir bu şey fotoğrafını koymak istedim ama hiç net çekemedim.

RE: Nedir bu şey

Konu başlıgını uygun şekilde düzenleyin

İyide o deniz kabuğu 5 senedir bizde yıllar önce akvaryumda balık beslemiştim onun kabuğu ayrıca akvaryuma sokarken iyice yıkadım. bir de o garip şeyin içinde garip parçalar var beyaz beyaz ama nokta kadar 2 tanede akvaryum kumu.

Kelimelerinize biraz daha dikkat edebilirseniz sevinirim,yazdığınız mesajı anlayamıyorum. Daha önce temizlediyseniz deniz kabuğunu ordan gelmemiştir. Nerden akvaryuma geldiği hakkında bir fikrim yok. Akvaryumu temizleyip dezenfekte etmenizi öneririm. Hastalık bulaştırabilir herhangibir böcek vs ölüsü ise.
Rep ile ilgili açıklama linkte mevcut. mailto:/forum/konu-rep-itibar-nedir-neden-kullanilir.html

Rep isteyerek rep almanız biraz zor.Rep almak için iyi bir üye olmak, özellikle yeni üyelere yardımcı olarak ve bunun gibi şeyleri yaparsanız size rep vermek isteyen biri rep verebilir.
''rep'' ne işe yarar:
mailto:/forum/konu-rep-itibar-nedir-neden-kullanilir.html

Geri