Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Devit3 yardım

memolik1234

Bronz 4 Üye
arkadaşlar ben sonunda devit3 aldım ama nası kullanacağım hallında bir fikrim yok malasef.
Lutfen bir yardım edin.
Bu devit3ü günde kaç veya haftada kaç kez vemreliyim lutfen bir yardım edin :D

Cvp: Devit3 yardım

Haftada bir, 1 adet yeme, 1 damla damlatılarak ağız yoluyla verebilirsin. D 3 vitamini yağlı oluğu için suya attığında salınım yapar ve yemden aktığı gibi suyu da kirletir.

Yalnız bunun geçici bir süreliğine kullanacağını unutma Mehmetcan. Uzun süreli kullanımlarda hayvanın bağışıklık ve yapısına zarar verebilir

bumble bee' Alıntı:
Haftada bir, 1 adet yeme, 1 damla damlatılarak ağız yoluyla verebilirsin. D 3 vitamini yağlı oluğu için suya attığında salınım yapar ve yemden aktığı gibi suyu da kirletir.

Yalnız bunun geçici bir süreliğine kullanacağını unutma Mehmetcan. Uzun süreli kullanımlarda hayvanın bağışıklık ve yapısına zarar verebilir

Teşşekürler bunu kaplumbağa kaç yaşına gelene kadar kullanıcam ?

Yasla pek alakali degil . Aslinda uvb lamba gerekiyor . Uvb lamba yerine bir sureligine kullanilabilir .

Bence bu uygulamayı 3 aydan fazla yapmayın. Sonuçta kabuktan uvb ışını ile alması gerekirken sindirim sisteminden uyguluyorsunuz. İç organlara yükleniliyor.

bumble bee gerçekten açıklayıcı şekilde anlatmış zaten.

Geri