Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

devit3

susam123

Bronz 5 Üye
aradım aradım ama bulamadım... tüm internet sitelerini gezdim yok yok. daha nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum. aca bir fotoğrafını koyarmısınız ve hangi internet sitesinden bulabileceğimi söylermisniz?
devit3damla.jpg

bu mu acaba? ama bu insanlar için kullanılıyor. eğer buysa nasıl kullanmalıyım? ve fiyatı ne kadardır ?:smile:

Cvp: devit3

Devit 3 eczanelerde satılır. Fiyatı 5 TL civarı. Ancak danla şeklinde yok artık sadece ampul şeklinde satılıyor.

ben eczanelere gidip sıruyorum yok diyorlar durdurmuşlar galiba üretimi pek anlamadım onun yerine ne kullanabilirim?

Artık damla şeklinde üretilmediği söylenmişti sadece ampul şeklinde üretiliyormuş.

ben iki gün önce damla şekilde 4.5tlye aldım.

mailto:/u/2817/7929515916395978571332692137LMkLkmwwO5hjZSuCHGnl_m.JPG
Işte buda fotoğrafı

fiyatı 4.5 tl. eczanelerden alabilirsiniz. devit3 damla ve ampül olarak satarlar. siz damla olarak alın

Geri