Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dış filtre önerisi

Erik

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar akvaryumu değiştirmeyi düşünüyorum..baya bi büyütme planım var tabi devasa olmayacakşekilde..ama hiç dış filtre kullanmadım almadım bilmiyorum.. Bana dış filtre önerisinde bulunabilir misiniz?[/align]

Genelde eheim kullanıyorlar tani eheim kullanacaksan akvaryum boyutuna göre bir tane modelini seçmen lazım ama ben JBL Cristalprofi kullanıyorum çok iyi çalışıyor suda bi kirlenme felan sözkonusu değil ama genel olarak eheim ve tetratec en iyileri tabi bu iş bütçene de bağlı yani 100tl ye dediğim bu markaları alamazsın biraz pahalı olur

Cvp: Dış filtre önerisi

Jbl de iyi firmadır. Eminim temizliği iyidir. Ancak Eheim başka. Ben Eheim ve tetra kullanıyorum. Ancak boşuna en iyisi demiyorlar. Akvaryum boyutlarını yada hacmini bilirsem uygun filtre söylerim. Hatta iç malzemelerde de yardımcı oluruz.

Geri