Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dış filtrenin suyu bırakan borusu ?

samet52

SKF Delisi
dış filtrenin suyu akvaryuma boşaltan borusunu (delikli uzun çubuk ) tamamen suya batırdım ses açısından oldukça farkediyor bu yüzden batırdım ama hiç köpük dalgalanma felan yok batırınca batırıncada suyu boşaltır mı ben mi farkedemiyorum boruyu kaldırınca boşaldığını görüyorum oysaki

Tabiki boşaltır. Zaten çeken hortumda su akışı görülür, su başka yere gitmeyeceğine göre boşaltıyor. Birde su içinde iken deliklere parmağı götürüp su çıkışı hissedilir.

Cvp: dış filtrenin suyu bırakan borusu ?

Peki hangisi daha sağlıklı ? Su içinde olması mı ? Suyun dışında olması mı ?

Su dışında olması sağlıklı. Su yüzeyini hareketlendirir. Suya kısmen suya oksijen sağlar. Birazda su yüzeyinde nem oluşturur. Buharlaşan yani kaybolan su daha fazla olacağından teze su eklemeleri daha sık olmalıdır. Hepside olumludur.
Su içinde oluşu konforludur. Sesi yok eder.

Ses sorun oluyor ise; tamamen suyun altında bırakmak yerine hemen su yüzeyinin sınırına ayarlayabilirsiniz. Bu da sesi önleyecek, hem de gözünüzle akışa vakıf olacağınızdan dolayı içiniz rahat edecektir.

Samet bey sorun olmaz akvaryumunuzun fotoğrafını eklemeyi düşünmüyor musunuz ?

Miniciklerim' Alıntı:
Samet bey sorun olmaz akvaryumunuzun fotoğrafını eklemeyi düşünmüyor musunuz ?

akvaryumumum fotoğrafını eklemiştim daha önce , linki bakayım yazayım o haline göre su artırıldı su içi dinlenme yeri akvaryumun yarısına yakın bir yere kadar aşağı çekildi

işte burda link :) sadece ufak tefek değişikler var bu halinden

mailto:/forum/Konu-yepyeni-bastan-bir-paludaryum-sonunda-bitti.html

Geri