Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dışarı Çıkmak İstiyor

ase

Yeni Üye
arkadaşlar kapluşum devamlı teraryumdan dışarı çıkmak istiyor. arada bırakıyorum evin için dolanıp duruyo sonra koyuyorum tekrar deniyor bu normal mi teraryum onun 10 katı büyüklüğünde ve yarısı su dolu mermerin üstüne çıkıp düz duvara tırmanıyo zor uğraşlar sonucunda dışarı çıkıyor bu normal mi acaba ısıtıcı kullanıyorum suyu 30 derece elimi sokuyorum sıcak değil ılık hatta ılıktan biraz daha soğuk yani bi problem yoktur değil mi

Cvp: Dışarı Çıkmak İstiyor

Dışarı çıkma hareketini zaman zaman benim kaplumbağamda yapıyor.
Eğer kaplumbağanız küçükse evin içinde dolaşmasına izin vermeyin.Hastalıklara karşı daha savunmasız olabiliyorlar.
Bir de su sıcaklığınızı 27-28 dereceye çekin.

Cvp: Dışarı Çıkmak İstiyor

evet kaplumbağalarınızı dışarı çıkarmayın derim ben. hergün düzenli olarak güneşe çıkarın. devit 3 kullanın. 30 derecede su sımsıcek olcak diye bişey değil. 30 derece ılık bir derecedir

Geri