Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Doğal ortam

sercan159

Altın 1 Üye
Arkadaşlar kaplumbağalarımın yanında 1 vatos 1 tane çöpçü 4 tane daha balık var akvaryumda bitkiler koydum doğal ortamı gibi akvaryum kücük biraz gayet iyi anlaşıyorlar.Mutluyum.

İçi cıvıl cıvıl

Kötü sona hazır olun.Defalarca söylendi forumda kaplumbaga ile balık yasamaz yasar sanırsın geçer 6 ay bir sabah kalkarsın bir bakmıssın balıklar yok.

Cvp: Doğal ortam

:D ya biraz zor yem olurlar çok hızlılar hele hele vatosla çöpcü.

sen aslanla aynı yerde yasarsın yasamaz mı dedim ama ölürsün.Balık ölürse ölsün diye beslenmez sen kaplumbagayı oylemi besliyorsun?

Vatoz ve Çöpçü balıklarının sert bir iskeleti olduğu için (bir forum sitesinde okumuştum ) kaplumbağanızın onları yemesi hayati bir tehlike doğurabilir.

Arkadas sen ne demeye hayvan besliyosun.Sen bi hayvanı otekine yem edeceksen ne demeye o düşünme gücünü bahşetmişler sana.Lutfen daha mantıklı ve daha hayvansever olmaya calısalım.İyi forumlar

Arkadaslar bu kadar üstüne gitmeyin kimseyi tersleyerek birsey kazanamazsınız bir hata yapmış duzeltir kibarca uyarın. Balikla kaplumbağa beslenmez çok istiyorsan dardanel ton ile besle

Yaptığınız fazlasıyla yanlış. Özellikle vatozu yemeleri ( ki birgün mutlaka yiyicekler bu kaçınılmaz bir son) kaplumbağaların ölmesine bile sebep olabilir. Şuanda küçük oldukları için güçleri yetmesede biraz büyüdüklerinde kaçınılmaz son olucak.

Aslında canlı yem kaplumbağalar için çok faydalı vicdanınız el veriyorsa canlı yem arada vere bilirsiniz.

Asla çok hızlılar deme ben ilk bilinçsizce balık aldığımda bulabildiğim en hızlısını buldum ama onuda 2 güne kalamadan yedi

Arkadaşlar biliyorum yanlış yaptım.Zaten en kısa sürede ayıracağım.Sanki ben isteyerek yapıyorum.Ben de biliyorum yiyeceklerini ama ailem bilmiyor işte.

Ayırsanız balıklar için iyi olur.Yoksa balıkların çok geçmeden yem olacaktır.

Geri